Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş yerini doldurmaya hazırlanıyor! Muleka'nın ayrılığı sonrası...

Beşiktaş yerini doldurmaya hazırlanıyor! Muleka'nın ayrılığı sonrası...

Beşiktaş, Jackson Muleka'nın Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood'a transferi için anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlıların bu ayrılığın ardından Chelsea'den Angelo'yu kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor.

Spor

22.08.2024, 15:53

Transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Beşiktaş, Jackson Muleka'nın takımdan ayrılması için Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al-Kholood ile anlaşma sağladı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, siyah-beyazlılar Muleka'nın kiralanması karşılığında Al-Kholood'dan 1 milyon euro alacak. Eğer Al-Kholood ligde kalmayı başarırsa, kulüp Muleka'nın bonservisini 1.5 milyon euro daha ödeyerek satın alabilecek.

Galatasaray'dan sürpriz transfer: Young Boys'lu Hadjam... Galatasaray'dan sürpriz transfer: Young Boys'lu Hadjam... Haberi Görüntüle

GERİ SAYIM

Muleka'nın ayrılığı sonrası Beşiktaş, Chelsea'nin genç yeteneği Angelo'yu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Brezilyalı futbolcunun transferi için Beşiktaş ve Chelsea arasında satın alma opsiyonu üzerinde görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Bu transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Zaha ve Kerem'in ayrılığı sonrası Okan Buruk'tan flaş talep Zaha ve Kerem'in ayrılığı sonrası Okan Buruk'tan flaş talep Haberi Görüntüle

TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ta geçtiğimiz gün düzenlenen sponsorluk anlaşması imza töreninde konuşan yönetici Hasan Arat, transferlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Arat, Chelsea oyuncusu Angelo Gabriel'in transferi hakkında gelen soruya, "Prensip olarak isim açıklamıyoruz. Avrupa'da transfer dönemi ağustos sonunda kapanıyor. Son 15 gün içinde önemli fırsatların doğacağını düşünüyoruz. Büyük hamleler yapmayacağız, ancak ihtiyacımız olan 3 oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz." şeklinde yanıt verdi.

Beşiktaş, transfer sezonunun son günlerinde kadrosunu güçlendirmek için hamlelerine devam ederken, taraftarlar da siyah-beyazlı ekibin yeni transferlerini sabırsızlıkla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading