Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu: Sürpriz teklifle geliyorlar

Beşiktaş'a Aboubakar piyangosu: Sürpriz teklifle geliyorlar

Beşiktaş'ta kadroda düşnülmeyen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'a sürpriz bir talip çıktı. Yunan ekibi, golcü futbolcu için Beşiktaş teklif yapmaya hazırlanıyor.

Spor

28.08.2024, 16:46

Yeni sezona ikide iki yaparak başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken kadroda düşünülmeyen Vincent Aboubakar'ın geleceği merak konusu oldu.

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un gözden çıkardığı Aboubakar'a Yunanistan temsilcisi talip oldu.

Trabzonspor'a kötü haber! Paul Onuachu transferinde Süper Lig'den rakip çıktı Trabzonspor'a kötü haber! Paul Onuachu transferinde Süper Lig'den rakip çıktı Haberi Görüntüle

AEK, KAMERUNLU GOLCÜYE TALİP

Yunanistan'ın köklü kulüplerinden AEK, Vincent Aboubakar ile ciddi şekilde ilgileniyor. Yunan ekibi, Aboubakar için Beşiktaş'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Beşiktaşlı eski futbolcu Domagoj Vida ile Galatasaray'ın eski oyuncusu Nordin Amrabat da futbol hayatına AEK'da devam ediyor.

Beşiktaş dün yaptığı açıklamada Kamerunlu golcünün, çocuğunun rahatsızlığından dolayı Kamerun'a gittiğini duyurmuştu. Golcü futbolcu, ardından Afrika Uluslar Kupası Elemelerinde Namibya ve Zimbabve maçlarında oynayacak. 12 Eylül’de İstanbul’a dönecek. Sözleşme fesih için herhangi bir ortak noktada buluşulamadan İstanbul’dan Kamerun’a gitti. Ayrılmak için sözleşme şartlarının yerine getirilmesini talep eden Aboubakar’ın bu isteği Beşiktaş tarafından kabul görmedi. 

Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na veda mesajı Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'na veda mesajı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

2023-24 sezonunda 34 maça çıkan Vincent Aboubakar, 1900 dakika sahada kalırken 12 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağladı.

32 yaşındaki golcünün Beşiktaş ile 1+1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading