Beşiktaş'a Bandırmaspor’dan sürpriz golcü! Bonservis bedeli sudan ucuz

Beşiktaş'a Bandırmaspor’dan sürpriz golcü! Bonservis bedeli sudan ucuz

Beşiktaş, TFF 1. Lig ekibi Bandırmaspor’dan 23 yaşındaki Senegalli forvet Philippe Keny’i 900 bin Euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Spor

23.01.2024, 22:11

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, TFF 1. Lig ekibi Bandırmaspor’dan 23 yaşındaki Philippe Keny’i kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. 

Sergen Yalçın, Avrupa kariyeri yapmayı elinin tersiyle itmişti! Schalke yeni teknik direktörünü açıkladı Sergen Yalçın, Avrupa kariyeri yapmayı elinin tersiyle itmişti! Schalke yeni... Haberi Görüntüle

BONSERVİS BEDELİ SUDAN UCUZ

Bandırmaspor ile görüşmelere başlayan Beşiktaş, 900 bin Euro bonseris bedeli teklif etti. Bandırmaspor’un teklifi kabul etmesi halinde Senegalli oyuncu ile sözleşme imzalanacak.

Fenerbahçeli yabancı futbolcudan ‘bozkurt’ işareti: O görüntü çok konuşulacak... Fenerbahçeli yabancı futbolcudan ‘bozkurt’ işareti: O görüntü çok konuşulacak... Haberi Görüntüle

HEM FORVET HEM KANAT

Forvet pozisyonun yanı sıra hücum hattının sol kanadında da görev yapan Keny’in Bandırmaspor ile 1 yıl kontratı bulunuyor.

Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı? Galatasaray'da bilmece çözülüyor Osimhen Antalyaspor maçında oynayacak mı? Galatasaray'da bilmece çözülüyor Haberi Görüntüle

36 MAÇTA 14 GOL 7 ASİST

Daha önce Fransa’nın Tours ve Chateauroux takımlarında forma giyen Keny, geride kalan sezonda Bandırmaspor’da 36 maça çıkan Senegalli oyuncu, 14 gol attı, 7 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading