Yandex Metrica

Beşiktaş'a Muleka jokeri! Yeni golcü bedavaya gelecek

Beşiktaş'a Muleka jokeri! Yeni golcü bedavaya gelecek

Beşiktaş, yeni golcü transferi için Jackson Muleka'yı satmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, Muleka'dan gelecek gelirle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Spor

04.07.2024, 12:30

Transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Rafa Silva ve Gabriel Paulista'yı kadrosuna kattıktan sonra gözlerini santrfor transferine çevirdi. Yeni golcü transferi için gerekli bütçeyi ise mevcut kadrodan yaratma kararı aldı.

EURO 2024 son 16 turu tahminleri! Yapay Zeka Avusturya- Türkiye maçının galibini... EURO 2024 son 16 turu tahminleri! Yapay Zeka Avusturya- Türkiye... Haberi Görüntüle

MULEKA SATIŞ LİSTESİNDE

Milliyet'te yer alan habere göre, Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un kadroda düşünmediği Jackson Muleka için gelen teklifleri değerlendirmeye alacak. Muleka'nın birçok talibi olduğu öğrenilirken, siyah-beyazlıların bu transferden 6-7 milyon euro gelir elde etmesi bekleniyor.

Levent Mercan'ın Fenerbahçe'ye transferindeki kırılma anı Levent Mercan'ın Fenerbahçe'ye transferindeki kırılma anı Haberi Görüntüle

GOLCÜ TRANSFERİ İÇİN BÜTÇE HAZIRLIKLARI

Beşiktaş, Muleka'nın satışından elde edilecek geliri doğrudan yeni golcü transferine aktarmayı planlıyor. Siyah-beyazlıların golcü listesinde ise öne çıkan isim Adam Buksa. 27 yaşındaki Polonyalı forvet, pivot santrfor isteyen van Bronckhorst'un beklentilerini karşılayabilecek bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Muslera'dan Mert Günok'un kurtarışı için flaş paylaşım Muslera'dan Mert Günok'un kurtarışı için flaş paylaşım Haberi Görüntüle

ADAM BUKSA'NIN PERFORMANSI

Geçen sezonu Antalyaspor'da kiralık olarak geçiren Buksa, Akdeniz ekibiyle 35 maça çıktı. Polonyalı forvet, güçlü fiziği ve hava toplarındaki etkinliğiyle tanınıyor. Beşiktaş'ın, Buksa'yı kadrosuna katarak hücum hattını daha da güçlendirmeyi hedeflediği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading