Yandex Metrica

Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu: Ersin Destanoğlu'na Fransa'dan sürpriz talip

Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu: Ersin Destanoğlu'na Fransa'dan sürpriz talip

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Fransız kulübü Nantes'ın transfer listesine girdi. Nantes, 23 yaşındaki kaleciyi kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Spor

20.08.2024, 15:54

Beşiktaş’ın genç yeteneği Ersin Destanoğlu, Fransa’dan gelen bir transfer teklifiyle gündeme geldi. Siyah-beyazlı takımda Mert Günok'un yedeği olarak görev yapan Destanoğlu için sürpriz bir talip ortaya çıktı.

Eyüpspor'dan sürpriz transfer hamlesi!  Kieran Trippier... Eyüpspor'dan sürpriz transfer hamlesi! Kieran Trippier... Haberi Görüntüle

NANTES'İN ERSİN'E İLGİSİ

Fransız basınından Foot Mercato'nun haberine göre, Ligue 1 ekibi Nantes, 23 yaşındaki kaleciyi kadrosuna katmak için harekete geçti. Nantes, Ersin Destanoğlu’nu kiralık olarak transfer etmek istiyor. Fransız kulübü, genç kaleciyle savunma hattını güçlendirmeyi planlıyor.

Galatasaray'da flaş ayrılık: Sergio Oliveira'dan yeni takımına 2 yıllık imza Galatasaray'da flaş ayrılık: Sergio Oliveira'dan yeni takımına 2 yıllık imza Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME DURUMU

Ersin Destanoğlu, Beşiktaş altyapısından yetişen ve A takıma yükselen bir oyuncu olarak, bugüne kadar siyah-beyazlı formayla 111 maça çıktı. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan genç kalecinin, Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Nantes’ın bu teklifi, Beşiktaş yönetimi tarafından nasıl değerlendirileceği ise merak konusu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading