Sitede Ara

Beşiktaş'ın büyük zaferi! Kartal Fransa semalarında uçtu...

Beşiktaş'ın büyük zaferi! Kartal Fransa semalarında uçtu...

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Lyon'u 1-0 yenerek bu sezonun ilk Avrupa galibiyetini elde etti. Siyah-beyazlı takımının zaferi, Fransa basınında büyük yankı uyandırdı.

Spor

25.10.2024, 10:39

Fransa'nın Lyon kentinde karşılaştığı Beşiktaş, disiplinli savunması ve etkili oyunuyla rakibine fırsat tanıdı. Maç boyunca gösterdiği üstün performansla dikkat çeken siyah beyazlı ekip, attığı tek golle sahadan zaferle ayrıldı. 

Mauro Icardi Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırdı! Elfsborg maçında 4-3'lük zafer... Mauro Icardi Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdırdı! Elfsborg maçında... Haberi Görüntüle

GEDSON'UN GOLÜYLE HAYAT BULDU

Avrupa Ligi grup aşamasına Ajax ve Eintracht Frankfurt yenilgileriyle Giren Kara Kartal, yeni bir başlangıç için Lyon deplasmanına çıktı. Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Fransa'da 3 puanı Gedson'un golüyle kaptı ve ilk galibiyetini alarak moral depoladı.

Beykoz'da Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırının soruşturması tamamladı! Dava hangi mahkemeye taşındı? Beykoz'da Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırının soruşturması tamamladı! Dava hangi... Haberi Görüntüle

KABUS GİBİ GECE 

Beşiktaş'ın Lyon galibiyeti Fransız basınında geniş yankı buldu. Fransız medya organları, "Lyon'un kabus gecesi" masallarıyla galibiyeti okuyucularına duyurdu. Beşiktaş'ın başarılı performansı ve Lyon'un yenilgisinin ardından Fransa basını, siyah-beyazlı ekibin oyun disiplinini övdü ve Lyon'un bu sonucu beklemediğini söylediler.

Barış Alper Yılmaz'a yeni kontrat yolda: Galatasaray harekete geçti! Yıldız futbolcu kaç paraya anlaştı? Barış Alper Yılmaz'a yeni kontrat yolda: Galatasaray harekete geçti! Yıldız... Haberi Görüntüle

FRANSA ÇIKARMASI 

Bu önemli galibiyet, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde iddialı bir çıkış yapmasını sağlarken, siyah-beyazlı taraftarlar da Lyon zaferinin mutluluğunu yaşadı. Deplasmandaki tarihi zafer, Beşiktaş'a Avrupa sahnesinde moral ve ivme kazandırarak gelecek maçlar için önemli.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading