Yandex Metrica

Beşiktaş'ın flaş transfer girişiminde Luis Enrique detayı

Beşiktaş'ın flaş transfer girişiminde Luis Enrique detayı

Beşiktaş'ın Paris Saint-Germain'den transfer etmek üzere olduğu Cher Ndour'un transferinde, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un eski takım arkadaşı Luis Enrique ile yaptığı görüşmenin belirleyici olduğu ortaya çıktı.

Spor

12.08.2024, 10:56

Beşiktaş, orta sahasını güçlendirmek için Paris Saint-Germain’de forma giyen Cher Ndour ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı ekip, Amir Hadziahmetovic'i Çaykur Rizespor’a kiraladıktan sonra, genç yetenek Cher Ndour'u kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, yönetimle yaptığı görüşmelerde fiziksel olarak güçlü ve hem ön libero hem de merkez orta saha pozisyonlarında oynayabilen bir oyuncu istediğini belirtti. Bu talep üzerine, kendisine Paris Saint-Germain’in genç oyuncusu Cher Ndour önerildi.

Süper Lig'in şampiyonu değişti! İnanılmaz tahmin... Süper Lig'in şampiyonu değişti! İnanılmaz tahmin... Haberi Görüntüle

LUIS ENRIQUE'NİN TAVSİYESİ

Van Bronckhorst, futbolculuk döneminde Barcelona'da birlikte oynadığı PSG Teknik Direktörü Luis Enrique’ye ulaşıp Cher Ndour hakkında bilgi aldı. İspanyol teknik adam, Ndour’un Beşiktaş’ın aradığı profile uygun bir oyuncu olduğunu ve takıma önemli katkılar sağlayabileceğini belirtti. Bu olumlu görüş üzerine, Van Bronckhorst 20 yaşındaki oyuncunun transferine onay verdi.

Beşiktaş, PSG ile yaptığı görüşmelerin ardından Ndour'u 1 yıllığına kiralama konusunda anlaşma sağladı. Ndour’un İstanbul’a gelerek Beşiktaş’a resmi imzayı atması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading