Yandex Metrica

Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum hayatını kaybetti

Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum hayatını kaybetti

Eski futbolcu Ümit Özat, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Christoph Daum'un hayatını kaybettiğini duyurdu.  

Spor

25.08.2024, 02:06

Beşiktaş'ta ve Fenerbahçe'de önemli başarılar elde eden Alman teknik direktör Christoph Daum, 71 yaşında yaşamını yitirdi. Daum, uzun süredir kanser dedavisi görüyordu. 

Acı haberi eski öğrencisi Ümit Özat verdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özat, "Hocam Daum'un biraz önce vefat haberini aldım ne diyeceğimi bilemiyorum bana kattıkların için teşekkür ederim ruhun şad olsun ışıklar içinde uyu." ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Kanarya'da ilk imzayı atacak isim... Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Kanarya'da ilk imzayı atacak isim... Haberi Görüntüle

CHRISTOPH DAUM KİMDİR?

Christoph Daum 24 Ekim 1953'de Doğu Almanya'da dünyaya geldi. Türkiye'de Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi çalıştırarak şampiyon yaptı. Son olarak Bursaspor'u çalıştırmıştı. Daum, 2022 yılından beri akciğer kanseriyle mücadele ediyordu.

Daum 2023'te yaptığı bir açıklamada "Kanseri yenmeyi düşünmek ve 'artık bitti' demek hüsnükuruntu olur. Ancak şu an için şunu söyleyebilirim: Kanseri kontrol altına aldık ve onunla birlikte yaşlanabilirim" demişti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading