Yandex Metrica

Beşiktaş'ın yıldızı parlayıp döndü! Yeni transferden farkı yok

Beşiktaş'ın yıldızı parlayıp döndü! Yeni transferden farkı yok

Beşiktaş'ın geçen sezon kadrosuna kattığı ancak beklenen performansı sergileyemediği için kiralık gönderdiği Jean Onana, hazırlık kampında gösterdiği başarılı performansla teknik ekibin gözüne girmeyi başardı ve takımda kalma ihtimali arttı.

Spor

07.08.2024, 14:57

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş, Jean Onana'yı 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Lens'ten transfer etmişti. Ancak Onana, beklentileri karşılayamaması nedeniyle sezonun ikinci yarısında Marsilya'ya kiralık olarak gönderildi. Sezon bitiminde yeniden Beşiktaş'a dönen Kamerunlu orta saha oyuncusu, hazırlık kampında gösterdiği performansla teknik ekibin dikkatini çekti.

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı bugün mü, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe - Alanyaspor maçı bugün mü, saat kaçta ve hangi... Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA MAÇINDAKİ PERFORMANSI

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 5-0 yendiği Süper Kupa maçında Jean Onana, gücü ve hızıyla büyük beğeni topladı. Bu performansı, Onana'nın Beşiktaş'taki geleceğini yeniden şekillendirdi ve takımda kalma ihtimalini artırdı.

Paralimpik Oyunları'nda Ali Öztürk bornz madalya kazandı! Paralimpik Oyunları'nda Ali Öztürk bornz madalya kazandı! Haberi Görüntüle

BAŞKAN HASAN ARAT'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Galatasaray maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Beşiktaş bugün Onana'yı da kazandı. Onu da bir transfer olarak görün," ifadelerini kullandı. Bu açıklama, Onana'nın gelecek sezon Beşiktaş'ta önemli bir rol oynayabileceğinin sinyallerini verdi.

Karşıyaka ekibinden Atatürk detaylı forma! Özel forma satışa sunuldu Karşıyaka ekibinden Atatürk detaylı forma! Özel forma satışa sunuldu Haberi Görüntüle

ONANA'NIN YENİ SEZON İHTİMALİ

24 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu, hazırlık kampındaki ve Süper Kupa maçındaki performansıyla teknik ekibin gözüne girerek takımda kalma şansını artırdı. Onana, bu sezon Beşiktaş'ın orta sahasında önemli bir rol üstlenebilir ve takıma katkı sağlayabilir.

Habere Tepki Ver

1

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading