Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık: Sözleşme feshi için KAP geldi

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık: Sözleşme feshi için KAP geldi

Beşiktaş Fransız futbolcu Valentin Andre Henri Rosier ile olan sözleşmesini iki tarafında karşılıklı olarak feshettiğine dair KAP bildirisinde bulundu.

Spor

05.07.2024, 13:32

Beşiktaş Kulübü, Fransız futbolcu Valentin Andre Henri Rosier ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sona erdirdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Siyah-beyazlı kulüp, Rosier'in ayrılığıyla ilgili resmi açıklamayı yaparken, futbolcunun yeni takımının İspanya LaLiga ekiplerinden Leganes olduğunu duyurdu.

Stefan Savic sahalardan ne kadar süre uzak kalacak? Trabzonspor'dan açıklama Stefan Savic sahalardan ne kadar süre uzak kalacak? Trabzonspor'dan açıklama Haberi Görüntüle

AYRILIK KARARI VE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Beşiktaş'ın sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Valentin Andre Henri Rosier ile sözleşmemiz karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir." ifadelerine yer verildi. 

Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor: Milli yıldız gollerine devam ediyor Kerem Aktürkoğlu durdurulamıyor: Milli yıldız gollerine devam ediyor Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Rosier'in Beşiktaş kariyeri boyunca Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı ve yıldız futbolcu siyah-beyazlı formayla toplam 126 maça çıkarak 6 gol ve 18 asist kaydederek taraftarın gönlünde taht kurdu.

Derbi hezimeti sonrası Mourinho'dan takıma fırça: Kadro dışı bırakırım Derbi hezimeti sonrası Mourinho'dan takıma fırça: Kadro dışı bırakırım Haberi Görüntüle

LEGANE'YE TRANSFER

Rosier'in yeni takımı Leganes, geçtiğimiz sezonu İspanya 2. Ligi'nde lider tamamlayıp LaLiga'ya yükselmişti. Leganes, Fransız futbolcunun transferini resmi olarak duyurdu ve Rosier'in LaLiga'da yeni bir kariyere adım attığını açıkladı.

Beşiktaş'ın paylaşımı şu şekilde:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading