Yandex Metrica

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Udinesse'ye gidiyor

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Udinesse'ye gidiyor

Beşiktaş kulübün resmi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, tecrübeli futbolcularından Gökhan İnler'in ayrılığını kamuoyuna duygusal bir veda mesajı ile duyurdu.

Spor

30.06.2024, 13:09

Beşiktaş, tecrübeli futbolcu Gökhan İnler ile yollarını ayırdığını resmi bir açıklama ile duyurdu. Siyah-beyazlı kulübün açıklamasında, Gökhan İnler’in saha içi ve dışında genç oyunculara örnek teşkil eden tavırlarıyla hatırlanacağı vurgulandı.

Onuachu, Trabzonspor için gemileri yaktı! Onuachu, Trabzonspor için gemileri yaktı! Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Gökhan İnler'in Beşiktaş'ta geçirdiği iki ayrı dönemde de Beşiktaşlılık duruşuna uygun bir mücadele sergilediği belirtildi. Açıklamada, "Kulübümüzde görev aldığı iki ayrı dönemde de Beşiktaşlılık duruşuna yakışır mücadelesiyle fark yaratan, armamızı her ortamda layıkıyla temsil eden futbolcumuz Gökhan İnler’le vedalaşıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Onuachu, Trabzonspor için gemileri yaktı! Onuachu, Trabzonspor için gemileri yaktı! Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONUK YAŞAYAN TECRÜBELİ FUTBOLCU

Beşiktaş formasını toplam 30 kez giyen ve Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Gökhan İnler, genç oyunculara saha içinde ve dışında verdiği destekle de tanınıyordu. Kulüp, bu önemli katkılarından dolayı Gökhan İnler’e teşekkür ederken, İtalya'nın Udinese kulübünde üstleneceği sportif direktörlük görevinde başarılar diledi.

Mike Tyson'dan Avusturya maçı öncesi Milli Takıma moral hediyesi Mike Tyson'dan Avusturya maçı öncesi Milli Takıma moral hediyesi Haberi Görüntüle

YENİ GÖREV: UDINESSE SPORTİF DİREKTÖRLÜĞÜ

Gökhan İnler'in futbolculuk kariyerini sonlandırarak İtalya’nın Udinese kulübünde sportif direktörlük görevine başlayacağı açıklandı. Beşiktaş, bu yeni görevinde İnler’e başarılar diledi ve onunla olan güzel anıları hatırlatarak veda etti.

Bugün kimin maçı var? EURO 2024'te günün programı Bugün kimin maçı var? EURO 2024'te günün programı Haberi Görüntüle

GENÇ OYUNCULARA ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEK

Saha içinde gösterdiği profesyonel duruş ve genç oyunculara verdiği destekle örnek bir futbolcu olan Gökhan İnler, Beşiktaş taraftarlarının da sevgisini kazanmış bir isimdi. Beşiktaş, tecrübeli futbolcunun yeni görevinde de aynı başarıyı göstereceğine inandığını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading