Yandex Metrica

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Transferi sır gibi saklandı

Beşiktaş'ta flaş ayrılık! Transferi sır gibi saklandı

Beşiktaş, Demokratik Kongolu hücum oyuncusu Jackson Muleka'yı Suudi Arabistan'ın El-Kholood takımına kiralık olarak gönderdi. Satın alma opsiyonu bulunan anlaşmanın detayları açıklandı.

Spor

06.08.2024, 11:52

Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala, Beşiktaş kadrosunda önemli değişiklikler yaşanıyor. Bu süreçte siyah-beyazlı takım, kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmaya devam ediyor.

Galatasaray'da yıldızlar bir bir kayıyor! Ziyech de yolcu... Galatasaray'da yıldızlar bir bir kayıyor! Ziyech de yolcu... Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN YOLCUSU

Beşiktaş'ın Demokratik Kongolu hücum oyuncusu Jackson Muleka, Suudi Arabistan'ın El-Kholood takımına kiralandı. Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, bu anlaşma satın alma opsiyonunu da içeriyor. Suudi kulübü, Beşiktaş'a 750 bin Euro kiralama bedeli öderken, futbolcunun satın alma opsiyonu ise 3 milyon 250 bin Euro olarak belirlendi.

Rıza Çalımbay'ın favorisi kim? Rıza Çalımbay'ın favorisi kim? "Bu sene şampiyon..." Haberi Görüntüle

TRANSFERİN DETAYLARI

Beşiktaş, Muleka'yı Temmuz 2022'de Belçika'nın Standard Liege takımından 3 milyon 350 bin Euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. Muleka, Beşiktaş formasıyla çıktığı 79 maçta 15 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Trabzonspor yeni golcüsünü Portekiz'de buldu! Geleceği tarih belli oldu Trabzonspor yeni golcüsünü Portekiz'de buldu! Geleceği tarih belli oldu Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER STRATEJİSİ

Beşiktaş yönetimi, sezon öncesi kadro planlamasında ekonomik ve performans kriterlerini dikkate alarak hareket ediyor. Jackson Muleka'nın kiralanması, kulübün mali yapısını güçlendirmek ve yeni transferler için bütçe oluşturmak amacıyla atılmış bir adım olduğu düşünülüyor.

Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir başlangıç yapabilmek için kadrosunu en iyi şekilde şekillendirmeye çalışıyor. Muleka'nın Suudi Arabistan macerası ise oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açacak gibi görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading