Yandex Metrica

Beşiktaş'ta kritik eksik! Süper Lig'deki ilk maçta 2 oyuncu da olmayacak

Beşiktaş'ta kritik eksik! Süper Lig'deki ilk maçta 2 oyuncu da olmayacak

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in ilk maçında Samsunspor karşısına iki önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un, sakatlıkları bulunan Gedson Fernandes ve Omar Colley'i riske etmeyeceği öğrenildi.

Spor

07.08.2024, 12:00

Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonunu 11 Ağustos Pazar günü deplasmanda Samsunspor maçıyla açacak olan Beşiktaş, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah-beyazlı takım, sezonun ilk maçında önemli eksiklerle sahaya çıkacak.

Galatasaray'dan şok karar! Muslera devri kapanıyor Galatasaray'dan şok karar! Muslera devri kapanıyor Haberi Görüntüle

İKİ OYUNCUDAN KÖTÜ HABER

Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynadığı Süper Kupa maçında ayak bileği burkulan Gedson Fernandes ve kasık adalesinde sakatlık yaşayan Omar Colley, dün gerçekleştirilen antrenmana katılamadı. Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, her iki oyuncu da Samsunspor karşısında forma giyemeyecek.

Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Memphis Depay tamam! Şenol Güneş istedi yönetim bitirdi: Süper yıldız... Haberi Görüntüle

TEKNİK DİREKTÖRÜN KARARI

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un, Gedson Fernandes ve Omar Colley'i riske etmek istemediği öğrenildi. Sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek olan iki oyuncunun, takımdaki yerlerini alamayacağı kesinleşti.

Beşiktaş'ta karaborsa avı: Harekete geçmiş bulunmaktayız Beşiktaş'ta karaborsa avı: Harekete geçmiş bulunmaktayız Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ İÇİN ÖNEMLİ KAYIPLAR

Gedson Fernandes ve Omar Colley'in yokluğu, Beşiktaş için önemli bir kayıp olarak değerlendiriliyor. Fernandes, orta sahadaki dinamizmi ve oyun kurma becerisiyle dikkat çekerken, Colley savunmadaki sağlam duruşu ve tecrübesiyle takımın önemli isimlerinden biri. Bu iki oyuncunun eksikliği, Beşiktaş'ın Samsunspor karşısındaki performansını etkileyebilir.

Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Trabzonspor'dan flaş sakatlık açıklaması! Enis Destan'a ne oldu? Haberi Görüntüle

SAMSUNSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Beşiktaş, bu eksikliklere rağmen Samsunspor maçına en iyi şekilde hazırlanmayı sürdürüyor. Teknik direktör van Bronckhorst, alternatif kadro planlamaları yaparak takımını en iyi şekilde sahaya çıkarmayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading