Yandex Metrica

Beşiktaş'ta mutlu son! Joao Mario imza için geliyor

Beşiktaş'ta mutlu son! Joao Mario imza için geliyor

Beşiktaş'ta transfer adına sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüp, Joao Mario'nun transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a geleceğini kamuoyuna duyurdu.

Spor

03.09.2024, 12:32

Beşiktaş, Benfica'dan Joao Mario'yu kadrosuna katmak için önemli bir adım atıyor. Portekizli yıldız, transfer görüşmeleri için bugün İstanbul'a geliyor.

Beşiktaş, Portekiz Ligi'nin güçlü takımlarından Benfica'da forma giyen Joao Mario'nun transferi için geri sayıma geçti. Siyah-beyazlı kulüp, tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul'a geleceğini açıkladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Profesyonel futbolcu Joao Mario, kulübümüzle transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a geliyor. Mario'yu taşıyan uçak bugün saat 17.50'de İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde olacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor gol atmayı unuttu! Yerel basın sert eleştirdi: Fırtına'dan eser yok Trabzonspor gol atmayı unuttu! Yerel basın sert eleştirdi: Fırtına'dan eser... Haberi Görüntüle

JOAO MARIO'NUN KARİYER YOLCULUĞU

Futbol kariyerine Porto’nun altyapısında başlayan Joao Mario, Portekiz futbolunun köklü kulüplerinden Sporting ve Benfica’da forma giydi. 2016 yılında Sporting’den Inter’e transfer olan Mario, Avrupa’nın önemli liglerinde boy gösterdi. İtalya'dan sonra İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ve Rusya’da Lokomotiv Moskova gibi kulüplerde de mücadele etti. Kariyeri boyunca 441 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu, bu maçlarda 61 gol atıp 84 asist yaparak dikkat çekici bir performans sergiledi.

Türkiye - İzlanda maçının hakemi belli oldu Türkiye - İzlanda maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN 8. TRANSFERİ

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir transfer dönemi geçirdi. Joao Mario’nun da katılmasıyla birlikte, siyah-beyazlılar bu sezonki 8. transferini gerçekleştirmiş olacak. Beşiktaş, daha önce Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Emirhan Topçu, Can Keleş, Felix Uduokhai ve Cher Ndour gibi isimleri kadrosuna katarak dikkat çekici bir kadro yapılanmasına gitmişti.

Joao Mario'nun transferi, Beşiktaş’ın orta sahasında yeni bir dinamizm ve tecrübe kazandırması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading