Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova döktü

Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova döktü

Beşiktaş'ta Ciro Immobile'nin transferi, Aboubakar ve Muleka'yı ateşleyerek performanslarını olumlu etkiledi ve ciddi bir rekabet ortamı oluştu. Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka'nın idmanlardaki istek ve performansları, gönderilmesi planlanırken yönetimin aklını karıştırdı.

Spor

17.07.2024, 12:04

Beşiktaş'ta Lazio'dan transfer edilen dünyaca ünlü golcü Ciro Immobile'nin takıma katılması, siyah-beyazlı ekibin diğer forvet oyuncularının performansını olumlu yönde etkiledi. Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka'nın antrenmanlarda vites artırdığı ve performanslarıyla dikkat çektiği belirtiliyor.

Trabzonspor'da flaş Şenol Güneş gelişmesi! Kritik zirve için İstanbul'da... Trabzonspor'da flaş Şenol Güneş gelişmesi! Kritik zirve için İstanbul'da... Haberi Görüntüle

ŞAŞIRTAN PERFORMANS

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, adeta kampta kendilerini göstermeye çalışan altyapı oyuncularına dönüşen Aboubakar ve Muleka'nın performansları, teknik ekipte şaşkınlık yarattı. Özellikle yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimlerin başında gelen Aboubakar, hazırlık maçlarındaki performansıyla kafaları karıştırmış durumda.

Avrupa için adrenalin yükseliyor! Transfer için sıcak saatler... Avrupa için adrenalin yükseliyor! Transfer için sıcak saatler... Haberi Görüntüle

ABOUBAKAR'IN GELECEĞİ BELİRSİZ

Kamerunlu golcünün, hazırlık maçlarında eski günlerindeki gibi performans göstermesi durumunda kadro planlamasında değişiklik olabileceği konuşuluyor. Ancak beklenen transfer teklifinin gelmesi durumunda, 33 yaşındaki oyuncuyla yolların ayrılma ihtimali halen yüksek. Yıllık 3.2 milyon Euro kazanan Aboubakar'ın, bu ücreti karşılayabilecek bir kulüp bulamaması, transfer sürecini zora sokuyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading