Yandex Metrica

Beşiktaş'ta şok eden ayrılık! Kimse beklemiyordu: Yeni takımını ve alacağı maaşı bile duyurdular

Beşiktaş'ta şok eden ayrılık! Kimse beklemiyordu: Yeni takımını ve alacağı maaşı bile duyurdular

Beşiktaş'ın Gambiyalı savunma oyuncusu Omar Colley, Yunanistan'ın PAOK takımına transfer oluyor. Colley'in sözleşmesini feshettiği ve Selanik'e giderek yeni takımıyla anlaşma sağlayacağı iddia edildi.

Spor

30.08.2024, 11:33

Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Omar Colley'in Yunanistan'ın PAOK takımıyla anlaşmaya vardığı iddia edildi. Yunan basını, Colley'in Beşiktaş'la olan sözleşmesini feshettiğini ve kısa süre içinde Selanik'e giderek PAOK ile resmi sözleşme imzalayacağını duyurdu.

Galatasaray eksikleri kapatıyor! Osimhen sonrası 4 yıldız isim daha... Galatasaray eksikleri kapatıyor! Osimhen sonrası 4 yıldız isim daha... Haberi Görüntüle

YUNAN BASININDAN TRANSFER DETAYLARI

Yunanistan'ın önde gelen spor haber kaynaklarından SDNA, Colley'in yarın Selanik'te olmasının beklendiğini ve 31 yaşındaki savunma oyuncusunun PAOK ile 1+1 yıllık anlaşma sağladığını bildirdi. Habere göre, Colley yıllık 1.2 milyon Euro maaş alacak ve sezonun yüzde 60'ında forma giymesi durumunda sözleşmesi otomatik olarak uzayacak.

Son dakika... Milliler zafer için sahaya çıkıyor: Montella'dan sürpriz 11 Son dakika... Milliler zafer için sahaya çıkıyor: Montella'dan sürpriz 11 Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Omar Colley, Şubat 2023'te İtalyan ekibi Sampdoria'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Siyah-beyazlı formayla toplamda 46 maça çıkan Gambiyalı stoper, bu süreçte 8 gol atma başarısı göstermişti. Colley'in Beşiktaş'tan ayrılığı, kulüp taraftarları arasında sürpriz bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı! Eski başkan Ünsal Aysal topa girdi! Galatasaray'da başkanlık yarışı kızıştı! Eski başkan Ünsal Aysal topa girdi! Haberi Görüntüle

PAOK'TA YENİ BİR SAYFA

PAOK'a transferiyle birlikte kariyerine Yunanistan'da devam edecek olan Colley, takımın savunma hattında önemli bir rol üstlenecek. Yunan ekibi, tecrübeli stoperin katkısıyla sezon hedeflerine ulaşmayı planlıyor. Colley'in transferi, PAOK'un kadro derinliğini artırmak için yaptığı önemli hamlelerden biri olarak görülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading