Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'ta transfer engeli! Leo Ostigard gelecek mi?

Beşiktaş'ta transfer engeli! Leo Ostigard gelecek mi?

2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, yıldız isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Son olarak Napoli'de forma giyen Leo Ostigrad ile ilgilendiğini açıklayan siyah beyazlı ekipte, belirsizlik devam ediyor. Savunma hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın radarındaki Ostigrad transferinde son gelişmeler neler? İşte detaylar...

Spor

25.07.2024, 22:46

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin önüne geçebilecek bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kadrodaki eksik mevkilere takviye yapmayı planlayan siyah beyazlı ekip, teknik direktör Bronckhorst'un raporu doğrulsunda lsitedeki isimlerle temas kurmaya başladı.

Bu doğrultuda Kartal, ilk olarak stoper hamlesi yaparak, Atletico Madrid'den Paulista ile anlaşma sağladı.

Ardından Galatasaray'ın radarında olan Rafa Siva ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş, rakibine transfer çalımı attı.

Son hamlesi olarak forvet bölgesine takviye yapan Kara Kartal, Serie A'da 4 kez gol kralı olan Ciro Immobile'yi transfer etti.

Milli futbolcu İspanya La Liga'da: Satın alma opsiyonuyla kiralandı Milli futbolcu İspanya La Liga'da: Satın alma opsiyonuyla kiralandı Haberi Görüntüle

SAVUNMA HATTINA TAKVİYE

Şimdi ise savunma hattına yıldız bir isim arayan Beşiktaş, Napoli'de forma giyen Norveç asıllı Leo Ostigard'ı gündemine aldı.

Formula 1 Hollanda Grand Prix'si ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Formula 1'de puan durumu... Formula 1 Hollanda Grand Prix'si ne zaman, saat kaçta, hangi... Haberi Görüntüle

TRANSFERDE NELER YAŞANDI?

Siyah beyazlı yönetim, İtalyan kulübe tam 6 milyon Euro'luk tekif götürdü. Ancak Çizme ekibi bu teklifi kabul etmedi ve 24 yaşındali yıldız için 8 milyon Euro talep etti.

Beşiktaş, Napoli ile görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor.

Galatasaray'ın yeni golcüsü Victor Osimhen İstanbul'a geldi: Taraftarı gördü kendinde geçti Galatasaray'ın yeni golcüsü Victor Osimhen İstanbul'a geldi: Taraftarı gördü kendinde... Haberi Görüntüle

174 MAÇA ÇIKTI

24 yaşındaki stoper kariyerinde 174 resmi maça çıkarak, 13 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading