Yandex Metrica

Beşiktaş'ta yaprak dökümü: 10 futbolcuyla yollar ayrılacak

Beşiktaş'ta yaprak dökümü: 10 futbolcuyla yollar ayrılacak

Beşiktaş'ta danışmanlık görevine başlayan Brad Friedel, gelecek sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yerli futbolcular için kolları sıvayan Friedel, gelecek sezon uygulanacak 12 yabancı futbolcu sınırını göz önünde bulundurarak siyah beyazlıların 9 veya 10 yabancı futbolcuyla yolları ayırmak istediği belirtildi.

Spor

20.06.2024, 15:42

Beşiktaş'ta gelecek sezon çalışmalarını sürdürürken bir yandan kadro planlamasında yer almayan oyuncuların ayrılığıyla ilgili bir operasyon yürütülüyor.

Siyah beyazlıların teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfe çalışmaları yapması için Beşiktaş yönetimi Brad Friedel'i göreve getirmişti.

Milliyet'in haberine göre, Fridel'in ilk olarak takımda düşünülmeyen Rosier, Onana, Amartey, Aboubakar ve Rebiç ile yolları ayırmak için masaya oturacağı kaydedildi.

Levent Mercan'ın Fenerbahçe'ye transferindeki kırılma anı Levent Mercan'ın Fenerbahçe'ye transferindeki kırılma anı Haberi Görüntüle

YABANCI SAYISI 18'E YÜKSELDİ

Kartal, Paulista hariç 3 ya da 4 transfer daha yapmayı düşünüyor.

Galatasaray'ın yeni transferi Batshuyi imza için İstanbul'da Galatasaray'ın yeni transferi Batshuyi imza için İstanbul'da Haberi Görüntüle

10 KİŞİ GÖZDEN ÇIKARILDI

Gabriel Paulista'nın gelişiyle kadrodaki yabancı sayısı 18'e yükseldi. Buna göre Beşiktaş'ta yabancı sayısını 12'ye düşürmek için 9-10 yabancı futbolcu ile yolların ayrılması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading