Yandex Metrica

Beşiktaş'tan ayrılan Rachid Ghezzal Süper Lig ekibiyle el sıkıştı

Beşiktaş'tan ayrılan Rachid Ghezzal Süper Lig ekibiyle el sıkıştı

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Beşiktaş ile yollarını ayıran Cezayirli futbolcu ile her konuda el sıkıştı. Sivasspor'un da ilgilendiği Cezayirli futbolcu bir aksilik olmazsa Karadeniz ekibiyle sözleşme imzalayacak.

Spor

13.09.2024, 12:46

Sezona kötü bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, transfer döneminin kapanmasına saatler kala atağa kalktı.

Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Karadeniz ekibi, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçerken Beşiktaş'ta 4 yıl forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona eren Rachid Ghezzal'ı transfer etmeye çok yakın.

Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve gelecekler Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve... Haberi Görüntüle

GHEZZAL İLE EL SIKIŞILDI

Teknik direktör İlhan Palut'un talımatı doğrultusunda hareket eden Çaykur Rizespor yönetimi, Beşiktaş ile yollarını ayıran Cezayirli futbolcu ile her konuda el sıkıştı. Sivasspor'un da ilgilendiği Cezayirli futbolcu bir aksilik olmazsa Karadeniz ekibiyle sözleşme imzalayacak. Rizespor, Rachid Ghezzal ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Cezayirli oyuncu sağlık kontrolünü geçerse; 850 bin euro net ücret + 150 bin euro başarı bonusu kazanacak.

 

Ballon d'Or ne zaman, adaylar listesinde kimler var? Listede Arda Güler detayı... Ballon d'Or ne zaman, adaylar listesinde kimler var? Listede Arda... Haberi Görüntüle

GHEZZAL'IN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

2020-2021 sezonunda Premier Lig takımlarından Leicester City'den Beşiktaş'a transfer olan Ghezzal, siyah-beyazlı forma altında1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 1 de Süper Kupa kaldırdı.

Beşiktaş 4 sezon boyunca forma giyen Ghezzal, toplam 122 maça çıktı ve 17 gol kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading