Yandex Metrica

Beşiktaş'tan flaş transfer: Chelsea'nin 19'luk yıldızı bitiyor

Beşiktaş'tan flaş transfer: Chelsea'nin 19'luk yıldızı bitiyor

Beşiktaş, Chelsea'nin genç yıldızı Angelo'yu kadrosuna katmak üzere. Transferde son detayların görüşüldüğü ve anlaşmanın kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Spor

20.08.2024, 12:29

Trendyol Süper Lig'de sezona başarılı bir başlangıç yapan Beşiktaş, kanat transferinde sona yaklaşmış durumda. Siyah-beyazlı ekip, İngiltere Premier Lig temsilcisi Chelsea'de forma giyen Brezilyalı genç oyuncu Angelo'yla kadrosunu güçlendirmeye hazırlanıyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Beşiktaş yönetimi, 19 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Angelo ile her konuda anlaşmaya vardı. Chelsea ile son detayların görüşüldüğü ve satın alma opsiyonuyla ilgili pazarlıkların tamamlanmasının ardından, genç futbolcunun kısa süre içinde İstanbul'a geleceği bildirildi.

Arda Güler'in sağlık durumu nasıl? Madrid'e geri dünüyor! Arda Güler'in sağlık durumu nasıl? Madrid'e geri dünüyor! Haberi Görüntüle

ANGELO KİMDİR?

Futbol kariyerine Brezilya'nın ünlü kulübü Santos'un altyapısında başlayan Angelo, 2023 yılında Chelsea'ye transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezonu Fransa Ligue 1 takımlarından Strasbourg'da kiralık olarak geçiren genç yetenek, sezonun ardından Chelsea'ye geri döndü. Kariyeri boyunca 154 maça çıkan Angelo, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 14 asist kaydetti.

Türkiye'de bir ilk yaşanacak! İşte tarih belli oldu Türkiye'de bir ilk yaşanacak! İşte tarih belli oldu Haberi Görüntüle

FEYYAZ UÇAR'DAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, siyah-beyazlıların transfer gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Uçar, Angelo transferiyle ilgili soruya, "O konuda benim bir şey söylemem yanlış olur ama büyük bir yol kat edildi o konuda" diyerek transferin son aşamalara geldiğini ima etti.

Beşiktaş'ın yeni sezonda iddialı bir kadro kurma hedefi doğrultusunda yaptığı bu hamle, siyah-beyazlı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Angelo'nun Beşiktaş'a katılması, takımın kanat rotasyonunda önemli bir güç artışı sağlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading