Beşiktaş'tan Galatasaray'a şok sözler: 'Ağlayanlar PAF takım ile sahaya çıksın'

Beşiktaş'tan Galatasaray'a şok sözler: 'Ağlayanlar PAF takım ile sahaya çıksın'

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Kayserispor’u 3-0 deviren Beşiktaş’ta ikinci başkan Hüseyin Yücel hem Okan Buruk’a hem de Galatasaray’a büyük tepki gösterdi. Sert ifadeler kullanan Yücel, ‘İstiyorlarsa PAF takımla çıksınlar’ dedi.

Spor

01.10.2024, 12:06

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Kayserispor deplasmanında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından ezeli rakipleri Galatasaray’a göndermede bulundu. Okan Buruk’un Kasımpaşa maçının hakemi Oğuzhan Çakır’a "Bir daha burada maç yönetemez" sözüne ve fikstür eleştirisine tepki gösteren Yücel, bu yaşananların trajikomik olduğundan söz etti.

Yücel, Beşiktaş’ın yaşadığı sorunlardan bahsederek, "Özellikle Beşiktaş bu yıl çok ciddi bir dezavantajlı konumda. Biz çıkıp ağlamıyoruz. Teknik heyet ve futbolcular bu işi yapmak için alıyor. Fikstür yoğunsa UEFA Avrupa Ligi'ne çıkmasınlar, Türkiye Kupası'na PAF takım ile çıksınlar. Süper Lig'e odaklansınlar. Burada ağlamak için kimse iş yapmıyor! Herkes işini doğru yapsın!" ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş

Yücel, Avrupa Ligi’nden de söz ederek, "Ajax maçında kötü oynadık ve hak ettiğimiz bir yenilgi aldık. Bahanesini aramaya gerek yok. Her işte bir hayır vardır, daha 7 maç oynayacağız. Bunun telafisi olabilir. Eintracht Frankfurt maçında inşallah güzel bir sonuç alacağız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading