Yandex Metrica
Reklam

Beşiktaş'tan her mevkiye transfer: İsmi geçen yıldızlar

Beşiktaş'tan her mevkiye transfer: İsmi geçen yıldızlar

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş transfer çalışmaları doğrultusunda yoğun mesailer harcıyor. Son olarak Rafa Silva'yı kadrosuna katan siyah beyazlılar forvet, sağ kanat, orta saha, defans ve sağ beke transfer yapmak için çalışmalarına hız verdi. İşte Beşiktaş'ın radarındaki futbolcular...

Spor

02.07.2024, 15:20

Gelecek sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş, çok istediği Angel Di Maria transferi için harekete geçti.

El Ciudadano'da yer alan habere göre, Di Maria, hangi takıma gideceği konusunda karar verme sürecinde. Arjantinli yıldızın yakın çevresi, oyuncunun Türkiye'ye gelmek istediğini ileri sürdü. 

Diğer yandan Beşiktaş ekibi, Di Maria için yaptığı teklif, Portekiz basını tarafından duyuruldu.

Haberin detayında siyah beyazlıların mesada çok ciddi bir maddi gücü olduğu ifade ediyor. Beşiktaş'ın ikinci Başkanı Hüseyin Yücel'in Di Maria'ya 1 yıllık sözleşme, 5 milyon Euro yıllık ücret ve 2.5 milyon Euro imza parası teklif ettiği öne sürülüyor.

Galatasaray'da ayrılık: Sözlerine 'Herkese selamünaleyküm' diyerek başladı ve veda etti Galatasaray'da ayrılık: Sözlerine 'Herkese selamünaleyküm' diyerek başladı ve veda etti Haberi Görüntüle

HUMMSEL'E RAKİP 

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Beşiktai Mats Hummels ile anlaşmaya yaklaşırken Alman futbolcu için ülkesinin son şampiyonu Bayer Leverkusen de devreye girdi.

Beşiktaşlı taraftarların da çok istediği yıldız futbolcu için yönetim çalışmalarını sürdürüyor.

Real Madrid'de üzen ayrılık: Hayatımın kulübüne veda ediyorum... Real Madrid'de üzen ayrılık: Hayatımın kulübüne veda ediyorum... Haberi Görüntüle

YUSUF YAZICI

Orta sahada etkili isim olarak bilinen Yusuf Yazıcı'yı gündemine alan Beşiktaş, ilerleyen günlerde milli futbolcu için bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading