Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'tan Immobile sonrası bir bomba transfer daha!

Beşiktaş'tan Immobile sonrası bir bomba transfer daha!

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'dan Ciro Immobile'yi renklerine bağlayan Beşiktaş'ta sıra pivot santrfor transferine geldi. Siyah-beyazlıların bu pozisyon için hedefinde ise Wout Weghorst var.

Spor

13.07.2024, 13:22

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, transferde bir bomba daha patlattı.

Daha önce kadrosunu Rafa Silva ve Gabriel Paulista ile güçlendiren Beşiktaş, santrafor bölgesine bir takviye yaptı.

Siyah-Beyazlılar uzun zamandır ilgilendiği Ciro Immobile, transerini bitirdi ve İtalyan golcü İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel ve yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar ile İtalya'nın başkenti Roma'dan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen 34 yaşındaki santrforu, bine yakın taraftar karşıladı.

İphone 16 Türkiye'de ne kadar? İphone 16 serisi yurt dışında kaç para? İphone 16 Türkiye'de ne kadar? İphone 16 serisi yurt dışında... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA WEGHORST SESLERİ

Santrafor bölgesine bir takviye daha yapmayı planlayan Beşiktaş'ın yeni hedefi Wout Weghorst. Beşiktaş, Hollandalı golcünün, Burnley'den bonservinisinin almak istiyor. Golcü futbolcunun bonservisinin alınması halinde Beşiktaş'a dönmeye sıcak bakıyor.

Busenaz Sürmeneli'ye trafikte saldırı! Aracından inerek milli boksörü darp etti: Şehir magandasının suç dosyası kabarık çıktı Busenaz Sürmeneli'ye trafikte saldırı! Aracından inerek milli boksörü darp etti:... Haberi Görüntüle

WEGHORST'UN PERFORMANSI

Hollandalı futbolcu Weghorst geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Hoffenheim'da 30 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu çıktığı maçlarda 7 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading