Yandex Metrica

Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve gelecekler

Beşiktaş'tan İstanbul'a gelmeye korkan İsrail takımına net mesaj: Seve seve gelecekler

Maccabi Tel Aviv eşleşmesi hakkında konuşan Hüseyin Yücel, ''Sporu siyasete alet edip avantaj yaratmak gibi cin fikirlere sahip olmasınlar. Kimsenin aklı ile oynamasınlar. Seve seve gelecekler, biz de onları çok güzel bir şekilde ağırlayacağız. Krallar gibi ağırlar, sonra da yolcu ederiz.'' dedi.

Spor

03.09.2024, 16:19

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, A Spor'da gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken UEFA Avrupa Ligi'nde İstanbul'da karşılaşacakları Maccabi Tel Aviv maçı öncesi İsrail ekibine net mesaj gönderdi.

Hüseyin Yücel'in açıklamaları şu şekilde;

Maccabi Tel Aviv maçıyla ilgili düşüncemiz hiçbir şekilde değişmedi. 'Çekiniyorlarsa buraya gelmekten turnuvadan çekilsinler' demiştim. Seve seve gelecekler, biz de onları ağırlayacağız. Kimsenin şüphesi olmasın, onları krallar gibi ağırlarız. Herhangi bir girişimde bulunmamalarını diliyorum. Ederlerse tüm imkanlarımızı seferber edip biz de kendi lobi faaliyetlerimizi yapmaktan çekinmeyiz.

Arda Güler'in dedesinden şok Türkiye açıklaması! Gelemez artık! Arda Güler'in dedesinden şok Türkiye açıklaması! Gelemez artık! Haberi Görüntüle

''İLK TERCİHİMİZ ANGELO'YDU''

Yaptığımız tüm transferler, hocamızın tercihlerinden oluştu. İlk tercihimiz Angelo'ydu ama maalesef Araplar devreye girdi. Dün akşam hocamızla hızlı bir toplantı yaptık. 'Joao Mario'yu kesinlikle istiyorum. Hazır durumda.' dedi. Hocamız, "Joao Mario, Rafa Silva'nın eski takım arkadaşı ve onun çok katkı vereceğini düşünüyorum" dedi. Bu yüzden Joao Mario'yu transfer ettik. Patron sensin, sen ne dersen o' dedik ve Joao Mario'yu indirdik.

Fenerbahçeli Cengiz Üder için geliyorlar! Telif edilen rakam belli oldu Fenerbahçeli Cengiz Üder için geliyorlar! Telif edilen rakam belli oldu Haberi Görüntüle

''BUNDAN SONRA HAMLE OLMASI İÇİN MUCİZE LAZIM''

Hiçbir panik transfere imza atmadık ve atmayacağız. Bundan sonra hamle olması için gerçekten bir mucize olması lazım. Oyuncu göndermeyle alakalı ilgilenen arkadaşlardan 'Çözdük, gönderiyoruz' diye haber gelmesi lazım ki biz hemen transfere yönelelim. Öbür türlü mümkün değil. Bizim elimizde olan bir şey yok.

Son dakika: Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi belli oldu Son dakika: Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

''HADJAM BEDELSİZ OLARAK KİRALANACAKTI''

Young Boys'un sol beki Jaouen Hadjam ile ilgilendik. Hadjam, bedelsiz olarak kiralanacaktı. Zorunlu satın alma maddesi ile 4.5-5 milyon euro'ya satın alacaktık. Ama Chamberlain'e 6.5 milyon euro vermemiz lazım ki sözleşmesini feshedelim. Hadjam'ın maliyeti otomatik olarak 11-12 milyon euro'ya geliyor. Elimiz kolumuz bu anlamda bağlı kaldı.

Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Kanarya'da ilk imzayı atacak isim... Fenerbahçe'de anlaşma tamam! Kanarya'da ilk imzayı atacak isim... Haberi Görüntüle

RAFA SİLVA'YA YAPILAN BESTE

Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerek Süper Kupa maçında gerek Lugano maçındaki performanslar, Sivasspor maçındaki muhteşem durumları, takımı ateşliyor. Dünya yıldızları bile hayranlıkla taraftarı izliyor. Rafa, 'Benimle ilgili ilk defa beste yapıldı' diyor. Yeni oyuncularımız gelir gelmez adapte oldu takıma. Hocamız ve taraftarımızın desteğiyle birlikte çok güzel bir kimya oluştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading