Yandex Metrica

Beşiktaş'tan milli operasyon! Forvet hattı yüzde yüz yerli olacak

Beşiktaş'tan milli operasyon! Forvet hattı yüzde yüz yerli olacak

Beşiktaş, yerli futbolcu rotasyonunu genişletme hedefiyle Cenk Tosun ve Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Bu iki milli oyuncunun transferi, EURO 2024'ün bitmesiyle resmiyete dökülecek.

Spor

04.07.2024, 14:49

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yerli futbolcu rotasyonunu genişletme hedefinde. Siyah-beyazlılar, bu doğrultuda iki milli oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

UEFA'nın Merih Demiral kararı ne olacak? İşte geçmişte yaşanan örnekler UEFA'nın Merih Demiral kararı ne olacak? İşte geçmişte yaşanan örnekler Haberi Görüntüle

CENK TOSUN İLE YENİDEN ANLAŞMA

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Cenk Tosun ile yeniden anlaşma görüşmelerine başlayacak. Cenk'in, Beşiktaş'a olan bağlılığı ve tecrübesi, teknik heyet tarafından da takdir ediliyor.

TFF Başkanı Büyükekşi'den Milli maç öncesi açıklama: Suni gündemlere kulak asmayacağız TFF Başkanı Büyükekşi'den Milli maç öncesi açıklama: Suni gündemlere kulak... Haberi Görüntüle

YUSUF YAZICI TRANSFERİ İDDİASI

Lille'den ayrılan Yusuf Yazıcı ise Beşiktaş'ın transfer listesinin başında yer alıyor. A Milli Takım'da bulunan Yusuf'un transferi için EURO 2024'ün bitmesi bekleniyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un da Yusuf Yazıcı'nın transferi için olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Montella'dan Merih Demiral yorumu: 'Bu ceza Türk gururunu dizginlemez' Montella'dan Merih Demiral yorumu: 'Bu ceza Türk gururunu dizginlemez' Haberi Görüntüle

TRANSFERLERİN RESMİYETE DÖKÜLMESİ BEKLENİYOR

Haberde, Yusuf Yazıcı transferinin büyük ölçüde tamamlandığı ve Cenk Tosun'un da yeni sözleşme şartlarına olumlu yaklaştığı ileri sürüldü. Beşiktaş yönetimi, bu iki transferin turnuvanın bitmesinin ardından resmiyete dökülmesini planlıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading