Yandex Metrica

Beşiktaş'tan Milli Takım'ın yıldızına kanca! İlk görüşme yapıldı

Beşiktaş'tan Milli Takım'ın yıldızına kanca! İlk görüşme yapıldı

Beşiktaş 2024/2025 sezonunda başarıyı yakalamak için ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Şimdi de basına yansıyan haberlere göre Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, A Milli Takım'ın yıldız oyuncusunu transfer etmeyi kafaya koymuş durumda ve imzayı attırmak için hamlelerine başlamış vaziyette.

Spor

25.06.2024, 11:20

Beşiktaş, EURO 2024'te boy gösteren milli futbolcu Orkun Kökçü için sürpriz bir transfer hamlesi yaptı. Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Benfica forması giyen Orkun Kökçü'nün ailesiyle ilk teması kurdu ve oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmak istiyor.

Alvaro Morata kimdir, hangi tamımda oynuyor? Alvaro Morata kimdir, hangi tamımda oynuyor? Haberi Görüntüle

TRANSFERİN DETAYLARI

Beşiktaş, Orkun Kökçü'yü kiralık olarak renklerine bağlamak amacıyla ilk temasını gerçekleştirdi. Samet Aybaba, Orkun Kökçü'nün ailesiyle görüştü ve transfer sürecini başlattı.

Benfica'nın, Orkun Kökçü ile ayrılığa sıcak bakması durumunda, Beşiktaş'ın satın alma opsiyonlu bir kiralama anlaşması yapmayı planladığı belirtildi.

Fenerbahçe'de 3 ayrılık! Mourinho o futbolcuları takımda istemiyor Fenerbahçe'de 3 ayrılık! Mourinho o futbolcuları takımda istemiyor Haberi Görüntüle

ORKUN KÖKÇÜ'NÜN PERFORMANSI

23 yaşındaki milli futbolcu, Benfica formasıyla geçtiğimiz sezon 45 maçta forma giydi ve bu karşılaşmalarda 7 gol ve 12 asistlik performans sergiledi. Bu istatistikler Kökçü'nün sahadaki etkisini ve yeteneklerini gözler önüne seriyor.

Arda Güler- Montella gerçeği ortaya çıktı: Ben oradaydım diyerek herşeyi açıkladı Arda Güler- Montella gerçeği ortaya çıktı: Ben oradaydım diyerek herşeyi... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN HEDEFLERİ

Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde kadro yapılanmasını sürdürürken, Orkun Kökçü gibi genç ve yetenekli oyuncuları kadroya katarak hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de iddialı bir takım oluşturmayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading