Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması: Sadece odaklanmamak gerekiyor

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması: Sadece odaklanmamak gerekiyor

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Ernest Muçi'ye herhangi bir teklif gelmediğini belirterek, Talisca'nın gündeme gelebileceğini ancak daha iyi isimlerin de olabileceğini vurguladı.

Spor

18.07.2024, 17:05

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Tivibuspor'da katıldığı yayında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri ve Beşiktaş’ın yeni sezon planlaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yücel, TFF seçimlerinde rekabetin kaliteyi ve projeyi getirdiğini belirterek, Türk futbolu adına olumlu bir gelişme olduğunu ifade etti. Yücel, "Hak eden kazansın. Seçilen başkan hepimizin başkanı olacak. Geçtiğimiz sezon ciddi bir krizden çıktık. Tekrardan böyle bir krizi Türk futbolu kaldıramaz." dedi.

Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Son dakika: Derbi tarihleri ve ertelenen maçların programı belli oldu Haberi Görüntüle

TRANSFERLER VE YABANCI OYUNCU DURUMU

Beşiktaş'ın transfer çalışmalarından da bahseden Hüseyin Yücel, önemli transferlere imza attıklarını ve kadrodaki yabancı oyuncu sayısının düşmesi gerektiğini belirtti. Yücel, "Güzel transferlere imza attık. En son Ciro Immobile geldi. Gelirken büyük fedakarlık yaptı. En büyük sıkıntımız mevcut kadrodaki yabancı oyuncularımızın sayısı. 12'ye düşmesi gerekiyor. Aldıkları ücretleri Avrupa'da hiçbir şekilde bulamıyorlar. Birkaç futbolcuya Arabistan'dan teklif var. 1 hafta 10 gün boyunca oyuncularımızla yollarımızı ayırmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

TFF 1.Lig 4. hafta kimin maçı var? Hafta 2 karşılaşma ile başlıyor! İşte maç programı... TFF 1.Lig 4. hafta kimin maçı var? Hafta 2 karşılaşma... Haberi Görüntüle

ANDERSON TALISCA GÜNDEMDE

Anderson Talisca'nın Beşiktaş'a transferi hakkında konuşan Hüseyin Yücel, Ernest Muçi'ye herhangi bir teklif olmadığını ancak ilgilenen kulüplerin bulunduğunu söyledi. Yücel, "Gedson'a Zenit'ten teklif geldi ancak son anda vazgeçtiler. Muçi'nin yokluğunda Talisca gündeme gelebilir. Daha iyi isimler de gündeme gelebilir. Sadece Talisca'ya odaklanmamak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Dünya devi Cedi Osman'ın peşinde! Transfer listesinin ilk sırasında Dünya devi Cedi Osman'ın peşinde! Transfer listesinin ilk sırasında Haberi Görüntüle

SEZON HAZIRLIKLARI

Beşiktaş'ın yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı transferler ve kadro planlamaları, taraftarlar tarafından merakla takip ediliyor. Yücel'in açıklamaları, siyah-beyazlı ekibin yeni sezonda güçlü bir kadro ile mücadele edeceğini gösteriyor. Özellikle Anderson Talisca gibi yıldız oyuncuların transferi, Beşiktaş'ın hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading