Yandex Metrica

Beşiktaş'tan transfer için resmi açıklama geldi

Beşiktaş'tan transfer için resmi açıklama geldi

Beşiktaş kulübü, sosyal medya ve medyada yayılan transfer söylentilerinin ardından harekete geçerek tüm spor kamuoyunu ve taraftarlarını bilgilendirdi.

Spor

22.06.2024, 16:15

Beşiktaş, basında ve sosyal medyada çıkan transfer haberlerine ilişkin bir açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulüp, taraftarlarına bu tür spekülatif haberlere itibar etmemeleri çağrısında bulundu.

Ferdi Kadıoğlu'nu bugün 9 dev kulüp izlemeye geliyor! Ferdi Kadıoğlu'nu bugün 9 dev kulüp izlemeye geliyor! Haberi Görüntüle

RESMİ AÇIKLAMANIN DETAYLARI

Beşiktaş'ın resmi açıklaması şu şekilde:

"Transfer sezonu nedeniyle medyada bazı haberlerin çıkması son derece doğal olmakla birlikte, daha resmi olarak transfer bile başlamadan bugün sosyal medyada ortaya atılan iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamen hayal ürünü, etkileşim alma amaçlı, yanıltmaya yönelik ve asılsız haberlerdir. Beşiktaş taraftarları doğru haberleri Beşiktaş Kulübünün resmi kanallarından öğreneceklerdir.

Sosyal medyada ortaya atılan kurgu olduğu çok açık, spekülatif, mantık sınırlarını zorlayan, olumsuz algı yaratan bu tip haberlere itibar edilmeden taraftarlarımızın resmi kanallarımızı takip etmelerini önemle hatırlatırız.

Yeni sezon kadro hazırlıklarımız planlandığı gibi itinayla yürütülmektedir."

Sergen Yalçın'dan flaş Arda Güler sözleri! Öyle bir 11 kurdu ki... Sergen Yalçın'dan flaş Arda Güler sözleri! Öyle bir 11 kurdu... Haberi Görüntüle

TARAFTARA ÇAĞRI

Beşiktaş, taraftarlarına resmi kanallar dışındaki haberlere itibar etmemeleri konusunda uyarıda bulundu. Kulüp, transfer süreçlerinin planlandığı gibi sürdüğünü ve resmi açıklamaların Beşiktaş Kulübü'nün kanallarından yapılacağını belirtti. Beşiktaş, transfer süreci boyunca resmi duyurulara odaklanılmasının önemini vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading