Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'tan transfer şova devam

Beşiktaş'tan transfer şova devam

Beşiktaş, forvet hattını Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi yıldızlarla güçlendirdikten sonra şimdi de kanat hücumcusu transferi için harekete geçti. Siyah-beyazlı ekibin gündeminde Sassuolo'nun Fransız yıldızı Armand Lauriente ve Toronto'dan Lorenzo Insigne bulunuyor.

Spor

14.07.2024, 17:03

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, genç ve dinamik oyunculara kadroda yer vermek istiyor. Bu sebeple, daha genç bir oyuncu olan Armand Lauriente'nin transferi öncelikli hale geldi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Sassuolo, Lauriente için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ederken, Beşiktaş bu rakamı düşürmek için pazarlıklarını sürdürüyor.

Milli ara ne zaman bitecek? İşte Süper Lig'e dönüş tarihi ve 5. hafta programı... Milli ara ne zaman bitecek? İşte Süper Lig'e dönüş tarihi... Haberi Görüntüle

LAURIENTE'NİN PERFORMANSI

25 yaşındaki Fransız oyuncu, geçtiğimiz sezon Sassuolo formasıyla 40 maça çıkarak takımına 5 gol ve 6 asistlik bir katkı sağladı. Dinamik ve hızlı oyun yapısıyla dikkat çeken Lauriente, Beşiktaş'ın hücum hattına önemli bir güç katabilir.

Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler'e büyük onur: Ballon d'Or'un sosyal medya hesabından açıklandı Hakan Çalhanoğlu ve Arda Güler'e büyük onur: Ballon d'Or'un sosyal... Haberi Görüntüle

INSIGNE ALTERNATİFİ

Beşiktaş'ın bir diğer transfer hedefi olan Lorenzo Insigne ise, teknik direktör van Bronckhorst'un kadroda genç oyunculara öncelik vermesi sebebiyle arka planda kaldı. Tecrübeli oyuncunun transferi şu an için daha az öncelikli görünüyor.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı Haberi Görüntüle

TRANSFER SÜRECİ

Beşiktaş, transfer döneminin sonuna yaklaşırken kadrosunu daha da güçlendirmek adına yoğun bir çalışma yürütüyor. Lauriente transferinin gerçekleşmesi, siyah-beyazlı ekibin hücum hattında daha fazla çeşitlilik ve derinlik sağlayacak. Transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı ise merakla bekleniyor.

Beşiktaş taraftarları, ynetimin bu transferi gerçekleştirebilmesi halinde sezon öncesi büyük bir heyecanla beklenen yeni transferlerin takıma katılmasını sabırsızlıkla takip ediyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading