Yandex Metrica

Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç bırakmayız, Çok çekiniyorlarsa turnuvadan çekilsinler!

Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç bırakmayız, Çok çekiniyorlarsa turnuvadan çekilsinler!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv ile yapacağı maçın tarafsız sahada oynanabileceği iddialarına, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel’den sert bir yanıt geldi.

Spor

01.09.2024, 21:08

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, İsrail basınında ortaya atılan bir iddia siyah-beyazlı camiada tepkiyle karşılandı. Walla isimli İsrailli yayın organında yer alan habere göre, Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçının İstanbul’da oynanmasının mümkün olmadığı ve karşılaşmanın tarafsız bir sahada yapılabileceği ileri sürüldü. Haberde, bu durumun Beşiktaş'ın ev sahipliğini etkileyebileceği iddia edildi.

Arda Güler derin bir oh çekecek! Kabus bitti o İtalyan gidiyor: Yükseliş dönemi başlıyor! Arda Güler derin bir oh çekecek! Kabus bitti o İtalyan... Haberi Görüntüle

HÜSEYİN YÜCEL'DEN CEVAP: PABUCU BIRAKMAYACAĞIZ

Bu iddiaların ardından Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Tivibuspor’a yaptığı açıklamalarda bu iddialara sert bir dille karşı çıktı. Yücel, "İsrail, basın yoluyla lobi çalışmalarına başladı. Ancak öyle pabucu bırakmayacağız. Onların hayal ettiği gibi tarafsız sahada oynamak söz konusu değil. Pazartesiden itibaren UEFA nezdinde çalışmalarımıza başlayacağız. Bu durumu kabul etmemiz mümkün değil. Çok çekiniyorlarsa, İstanbul’a gelmemek yerine turnuvadan çekilsinler" ifadelerini kullandı.

Mourinho'dan çok konuşulacak Galatasaray sözleri: Onlara farklı davranıyorlar Mourinho'dan çok konuşulacak Galatasaray sözleri: Onlara farklı davranıyorlar Haberi Görüntüle

TRANSFER ÇALIŞMALARI VE ABOUBAKAR'IN DURUMU

Yücel, Beşiktaş’ın transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Kanat transferinin öncelikleri olduğunu belirten Yücel, "Şu anda önceliğimiz kanat transferi, ardından sol bek transferi gelecek. Ancak önce mevcut oyunculardan bazılarını göndermemiz gerekiyor; aksi takdirde yeni transferlerin lisansını çıkaramayız" dedi.

Ayrıca, Beşiktaş’ın golcüsü Vincent Aboubakar’ın geleceği hakkında da konuşan Yücel, "Aboubakar, gitmek istemediğini ve giderse tüm ücretini talep edeceğini söyledi. Ancak transfer döneminin sonuna yaklaşıyoruz. Bu süreçte söylemler değişebilir ve orta noktada buluşmayı umuyoruz. Buluşmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Trabzonspor yeni golcüsü Simon Banza'ya kavuştu: İşte ilk sözleri Trabzonspor yeni golcüsü Simon Banza'ya kavuştu: İşte ilk sözleri Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN UEFA AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki maç takvimi de netleşti. Siyah-beyazlı ekip, ilk maçında 26 Eylül'de deplasmanda Ajax ile karşılaşacak. Fikstürün geri kalanı şu şekilde:

3 Ekim: Beşiktaş - Eintracht Frankfurt

24 Ekim: Lyon - Beşiktaş

6 Kasım: Beşiktaş - Malmö

28 Kasım: Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv

12 Aralık: Bodo Glimt - Beşiktaş

22 Ocak: Beşiktaş - Athletic Bilbao

30 Ocak: Twente - Beşiktaş

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi'ndeki bu zorlu yolculuğu, taraftarlar ve futbolseverler tarafından yakından takip edilecek. Yücel’in bu sert açıklamaları, Beşiktaş’ın Maccabi Tel Aviv karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği konusunda merak uyandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading