Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş başvuru! Fransa'da alınan karar için harekete geçildi

Beşiktaş'tan UEFA'ya flaş başvuru! Fransa'da alınan karar için harekete geçildi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Olimpik Lyon ile oynanacak maç için siyah-beyazlı taraftarlara getirilen deplasman yasağı kararına itiraz etti. Kulüp, Lyon Valiliği ve UEFA ile resmi girişimlerde bulunduğunu duyurdu.

Spor

03.10.2024, 18:54

Beşiktaş Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde 24 Ekim’de Olimpik Lyon ile oynanacak karşılaşmada siyah-beyazlı taraftarlara getirilen deplasman yasağı kararına itiraz etti. Fransa’nın Lyon kentinde oynanacak maç için Lyon Valiliği tarafından alınan kararla, Beşiktaş taraftarlarının hem kente hem de stadyuma girişleri yasaklandı.

Michy Batshuayi eski takımına derbi öncesi mesaj gönderdi: Tamamen bilendi! Michy Batshuayi eski takımına derbi öncesi mesaj gönderdi: Tamamen bilendi! Haberi Görüntüle

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Lyon Valiliği'nin aldığı bu karara karşı Lyon Valiliği ve UEFA nezdinde gerekli girişimlere başladıklarını bildirdi. Kulüp açıklamasında, “Taraftarlarımızın statta yer alarak takımımıza destek olabilmeleri için Lyon Valiliği ve UEFA nezdinde girişimlere başlanmış olduğunu taraftarlarımızın bilgisine sunarız.” ifadeleri kullanıldı.

Yıldız futbolcu İsrail ekibinin transfer teklifini reddetti! Kanlı para istemiyorum... Yıldız futbolcu İsrail ekibinin transfer teklifini reddetti! Kanlı para istemiyorum... Haberi Görüntüle

TARAFTARLARIN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Beşiktaş taraftarları, Fransa'da alınan bu karara karşı kulübün harekete geçmesini memnuniyetle karşılarken, UEFA ve Lyon Valiliği'nden olumlu bir dönüş bekleyerek, deplasmanda takımlarının yanında olmak istiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading