Yandex Metrica

Beşiktaş,Türk yıldız için devrede! Gelirse yer yerinden oynar

Beşiktaş,Türk yıldız için devrede! Gelirse yer yerinden oynar

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, uzun süredir listesinde yer alan milli futbolcu Salih Özcan'ı kadrosuna katmak için yeniden harekete geçti.

Spor

24.06.2024, 10:41

Transfer sezonunun hareketli takımlarından Beşiktaş, Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan için bir kez daha düğmeye bastı. EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla boy gösteren 26 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için yeni bir hamleye hazırlanan siyah-beyazlılar, bu süreçte kararlı adımlar atıyor.

Hamza Hamzaoğlu'ndan Milli Takım için çarpıcı açıklama: Bizim ortamız yok Hamza Hamzaoğlu'ndan Milli Takım için çarpıcı açıklama: Bizim ortamız yok Haberi Görüntüle

SAMET AYBABA ALMANYA'YA GİDİYOR

Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Salih Özcan ile Almanya'da yüz yüze bir görüşme gerçekleştirecek. Aybaba, bu görüşmede milli futbolcuya Beşiktaş'taki yerinden ve kadro planlamasından bahsedecek. Salih Özcan'ın düzenli forma şansı bulmak istemesi ve Borussia Dortmund'dan ayrılmaya sıcak bakması, transferin gerçekleşme olasılığını artırıyor.

Kenan Yıldız ve Salih Özcan konuştu: 6-1'in hesabını kesmek lazım! Kenan Yıldız ve Salih Özcan konuştu: 6-1'in hesabını kesmek lazım! Haberi Görüntüle

SALİH ÖZCAN'IN KARARI EURO 2024'TEN SONRA

Salih Özcan'ın son kararını EURO 2024'ten sonra vermesi bekleniyor. Borussia Dortmund'da geçtiğimiz sezon 35 maçta toplam 1.786 dakika forma giyen Salih Özcan, gol ya da asist katkısı üretemedi. Düzenli olarak forma giymek isteyen Salih Özcan, Beşiktaş'ın teklifine olumlu bakabilir.

Beşiktaş, Salih Özcan'ı transfer ederek orta sahasını güçlendirmeyi hedefliyor. Siyah-beyazlı yönetim, Özcan'ın transferi için Borussia Dortmund ile pazarlıkları hızlandırmış durumda. Salih Özcan'ın, Beşiktaş'ta düzenli olarak forma giyme şansı bulması ve takımın önemli bir parçası olması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading