Yandex Metrica

Sitede Ara

Bir devir resmen sona erdi! Efsane eldiven futbolu bıraktı

Bir devir resmen sona erdi! Efsane eldiven futbolu bıraktı

Almanya'nın ve dünya futbolunun efsane kalecilerinden Manuel Neuer, milli takım kariyerini noktaladığını açıkladı. 38 yaşındaki kaleci, Almanya Milli Takımı ile 1 kez Dünya Kupası'nı kazandı.

Spor

21.08.2024, 18:24

Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nın unutulmaz kalecisi Manuel Neuer, 38 yaşında milli takıma veda etti. Deneyimli eldiven, bu kararını sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu. Neuer'in bu vedası ile futbol dünyasında bir devir sona erdi.

Son dakika... Galatasaray, Zaha'yı Lyon'a gönderdi: İşte ödenecek transfer ücreti Son dakika... Galatasaray, Zaha'yı Lyon'a gönderdi: İşte ödenecek transfer ücreti Haberi Görüntüle

NEUER'İN MİLLİ TAKIM KARNESİ

Manuel Neuer, Almanya Milli Takımı formasıyla çıktığı 94 maçta önemli başarılara imza attı. Bu karşılaşmaların 51'inde kalesini gole kapatan Neuer, toplamda 118 gol yedi. Kariyerinin zirvesini 2014 yılında Almanya ile kazandığı Dünya Kupası zaferi ile taçlandıran Neuer, futbol tarihinde kaleci pozisyonuna dair yeni standartlar getirdi.

UEFA, Muslera için harekete geçti! Cezası hazırlanıyor UEFA, Muslera için harekete geçti! Cezası hazırlanıyor Haberi Görüntüle

BİR DEVRİN SONU

Neuer'in milli takıma veda etmesi, futbol dünyasında derin bir etki yarattı. Almanya'nın uzun yıllar boyunca kalesini güvenle teslim ettiği bu efsane isim, aynı zamanda Bayern Münih ile de sayısız başarıya imza attı. Neuer, modern futbolun en büyük kalecilerinden biri olarak anılmaya devam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading