Yandex Metrica

Sitede Ara

Bir dünya devi daha Arda Güler'e talip oldu! İşte resmi teklif

Bir dünya devi daha Arda Güler'e talip oldu! İşte resmi teklif

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler'in talipleri bitmek bilmiyor. En son EURO 2024'te gösterdiği performans ile kendine hayran bırakan Güler'in Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyor. Genç yıldız için bu sefer Çizme ekibiden resmi bir teklif geldi. İşte detaylar...

Spor

15.07.2024, 17:08

EURO 2024'te gösterdiği başarı performansıyla transfer gündeminde adı en çok anılan futbolcularından Real Madrid forması giyen Arda Güler'e İtalyan ekibinden teklif geldi.

İspanyol basınından Defensa Central'ın haberine göre; EURO 2024'ün sona ermesiyle Real Madrid'e döncek olan Arfa Güler hakkında transfer dedikoduları devam ediyor.

Haberin detayında İtalyan devi Milan'ın Arda ile ilgilendiği Türk futbolcuyu kiralamak istediği vurgulandı.

Fenerbahçe, Guardiola'nın göklere çıkarttığı yıldızı istiyor: Ferdi'nin yerine 50 milyon euroluk bek Fenerbahçe, Guardiola'nın göklere çıkarttığı yıldızı istiyor: Ferdi'nin yerine 50 milyon... Haberi Görüntüle

BIRAKMAK İSTEMİYOR

Milan ekibinin teklifini geri çeviren Real Madrid yönetiminin ise Güler Konusunda çok net olduğu ve 2029 yılına kadar sözleşmesı bulunan genç yıldızı bırakmak istemediği belirtildi.

ANCELOTTI'NİN GÜLER PLANI

Real Madrid'in çalıştırıcısı Carlo Ancelotti'nin, Toni Kroos'un futbolu bırakmasıyla yokluğunda orta sahada Arda Güler'i kullancağı kaydedildi.

Haber detayında Arda Güler'in ise Real Madrid'den ayrılmayı düşünmediği ve yoluna başkent kulübünde devam edeceği vurgulandı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading