Yandex Metrica

Sitede Ara

Bir dünya yıldızı daha geliyor! Osimhen sonrası bir bomba daha: Süper Lig alev alacak

Bir dünya yıldızı daha geliyor! Osimhen sonrası bir bomba daha: Süper Lig alev alacak

Yaz transfer sezonun flaş ekiplerinden Galatasaray, Osimhen'den sonra bir süper yıldızı daha getirmeyi planlıyor. Rotasını İngiltere'ye çeviren sarı kırmızılı ekip Arsenal forması giyen Jorginho'yu kadrosuna katmak istiyor.

Spor

08.09.2024, 15:19

Young Boys yenilgisi sonrası Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'da hedef Avrupa Ligi. Bu hedef doğrultusunda Napoli'den 100 milyon Euro değerindeki Victor Osimhen'i kadrosuna katan sarı kırmızılı ekip transferde durmak bilmiyor.

Real Sociedad - Real Madrid kozlarını paylaşıyor! Arda Güler 11'de mi başlıyor? Real Sociedad - Real Madrid kozlarını paylaşıyor! Arda Güler 11'de... Haberi Görüntüle

BİR YILDIZ TRANSFER DAHA

Osimhen hamlesinden sonra transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, ilk olarak Casemiro'yu gündemine almıştı. Taraftarların yoğun tepkisi sonrasında kendine başka bir takım arayan yıldız oyuncu için sarı-kırmızılılara olumsuz bir haber geldi.

Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag, Brezilyalının takımdan ayrılmasına izin vermedi. Sonrasında ise rotayı başka bir oyunculara çeviren Galatasaray için bomba bir iddia ortaya atıldı.

Enis Bardhi'den faş karar: Trabzonspor'da kalmak için o teklifi reddetti Enis Bardhi'den faş karar: Trabzonspor'da kalmak için o teklifi reddetti Haberi Görüntüle

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

The Sun'da yer alan habere göre, sarı-kırmızılı ekip, Arsenal forması giyen Jorginho'yu kadrosuna katmak istiyor. Haberde, İngiliz ekibinin futbolcuyu satmamak için direteceği bildirildi. Öte yandan takımdan az süre bulan İtalyan yıldızın, transfere sıcak baktığı öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading