Yandex Metrica

Bir efsanenin sonu! Suarez emekliliğini duyurdu

Bir efsanenin sonu! Suarez emekliliğini duyurdu

Uruguay futbolunun efsanevi golcüsü Luis Suarez, Paraguay ile oynanacak maçın ardından Uruguay Milli Takımı'ndan emekli olacağını açıkladı. Suarez, milli formayla geçirdiği 16 yıllık kariyerini sonlandırıyor.

Spor

03.09.2024, 17:21

Uruguay futbolunun en önemli figürlerinden biri olan Luis Suarez, milli takımdaki kariyerine son noktayı koyma kararı aldı. Kariyerine MLS ekiplerinden Inter Miami'de devam eden tecrübeli golcü, Uruguay Milli Takımı formasıyla son kez sahaya çıkacağını duyurdu.

Montevideo’daki Centenario Stadyumu'nda basın mensuplarının karşısına çıkan Suarez, 2026 Kuzey Amerika FIFA Dünya Kupası Güney Amerika elemeleri kapsamında bu Cuma günü Paraguay'a karşı oynayacakları maçın, milli forma altında son maçı olacağını açıkladı.

Galatasaray'da hesaplara bloke konuldu! Futbolcular isyan bayraklarını çekmek üzere! Galatasaray'da hesaplara bloke konuldu! Futbolcular isyan bayraklarını çekmek üzere! Haberi Görüntüle

URUGUAY'IN TARİHE GEÇEN GOLCÜSÜ

Luis Suarez, Uruguay Milli Takım tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir isim. 2007 yılında ilk kez milli formayı giyen Suarez, 16 yıllık milli takım kariyerinde 142 maçta 69 gol attı. Bu performansıyla Uruguay Milli Takımı'nın en çok gol atan oyuncusu unvanını kazanan Suarez, 2011 yılında Copa America şampiyonluğu yaşayarak önemli bir başarıya da imza attı.

Yılın transfer haberi! Fatih Terim ve Kerem Benfica'da buluşuyor! Yılın transfer haberi! Fatih Terim ve Kerem Benfica'da buluşuyor! Haberi Görüntüle

FUTBOL KARİYERİNE DEVAM EDİYOR

Her ne kadar milli takım kariyerine son verse de, Luis Suarez'in futbol kariyeri Inter Miami'de devam ediyor. MLS'teki performansıyla dikkat çeken tecrübeli golcü, futbolseverlerin karşısına çıkmaya ve sahadaki yeteneklerini sergilemeye devam edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading