Yandex Metrica

Bodrum FK için tarihi maçta büyük eksiklik! 12. adam yok

Bodrum FK için tarihi maçta büyük eksiklik! 12. adam yok

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bodrum Futbol Kulübü, tarihinin ilk Süper Lig maçında Gaziantep Futbol Kulübü'nü konuk edecek. Ancak Bodrum ekibi, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle bu önemli karşılaşmayı taraftar desteğinden yoksun olarak oynayacak.

Spor

11.08.2024, 16:14

Sezon öncesi Bodrum İlçe Stadı'na yapılan ışıklandırma sistemiyle stat, Süper Lig kriterlerine uygun hale getirildi. Yarın saat 21.00'de başlayacak ve Mehmet Türkmen'in yöneteceği bu tarihi karşılaşmada, Bodrum FK, Süper Lig'deki ilk maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşayacak.

Beşiktaş - Sivasspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş - Sivasspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve... Haberi Görüntüle

PERİ MASALINDAN SÜPER LİG'E

Bodrum FK'nın Süper Lig'e yükselişi, tam anlamıyla bir peri masalını andırıyor. Henüz 9 yıl öncesine kadar amatör liglerde mücadele eden ve 2015'te 3. Lig'e, 2017'de 2. Lig'e çıkan kulüp, 2020 yılında şirketleşme adımı atarak yönetimini Başkan Fikret Öztürk ve Ali Şafak Öztürk'e devretti. Bu değişimle birlikte kulüp, 2022'de 1. Lig'e, geçen sezon ise Play-Off'tan Süper Lig'e yükselmeyi başardı.

Tarihe geçti! Hakan Akkaya'dan bronz madalya sevinci: Allahuekber! Tarihe geçti! Hakan Akkaya'dan bronz madalya sevinci: Allahuekber! Haberi Görüntüle

KADROSUNU KORUDU GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Bodrum FK, Süper Lig öncesi kadrosunu büyük oranda koruyarak önemli takviyeler yaptı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir'in uzun yıllardır yönettiği takım, amatör liglerden beri kulüpte yer alan Celal Dumanlı ve Erkan Değişmez gibi oyuncularla birlikte, geçen sezonki kadrosunu da muhafaza etti. Ayrıca, Gabriel Obekpa, Fredy Riberio, Zdravko Dimitrov, Christophe Herelle, Yusuf Sertkaya, Enes Öğrüce, Seçkin Batuhan Fırıncı ve Murat Sipahioğlu gibi yeni transferlerle kadrosunu güçlendirdi.

Trabzon'da Bozok krizi! Hem gözden düştü, hem de elde kaldı Trabzon'da Bozok krizi! Hem gözden düştü, hem de elde kaldı Haberi Görüntüle

LİG ÖNCESİ MORAL DESTEĞİ

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, Başkan Vekili Selahattin Polat ve yönetim kurulu üyeleri, lig öncesinde teknik ekip ve oyuncularla düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya gelerek moral aşıladılar. Kulüp, Süper Lig maratonuna güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor, ancak taraftar desteğinden mahrum olacakları bu ilk maçta, takıma büyük bir sorumluluk düşüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading