Yandex Metrica

Sitede Ara

Böyle anlaşma görülmedi! NBA tarihine geçti

Böyle anlaşma görülmedi! NBA tarihine geçti

NBA yönetimi, ligin yayın hakları için 11 yıllık yeni bir anlaşmaya imza attı. Birden fazla yayıncının dahil olduğu bu anlaşmanın toplam değeri yaklaşık 76 milyar dolar olarak açıklandı.

Spor

12.07.2024, 15:22

Boston Celtics'in şampiyonluğuyla sona eren sezonun ardından, NBA yönetimi, ligin yayın hakları için rekor bir anlaşma yaptı. The Athletic'te yer alan habere göre, birden fazla yayıncının dahil olduğu bu anlaşmanın toplam değeri 76 milyar dolar ve süresi 11 yıl olacak.

Ali Koç resmen rekor kırdı! Son transferle birlikte 100'ü buldu Ali Koç resmen rekor kırdı! Son transferle birlikte 100'ü buldu Haberi Görüntüle

YAYIN HAKLARINDA YENİ DÖNEM

NBA yönetiminin yapacağı son toplantının ardından sözleşmenin son detayları netleşecek ve anlaşmanın tamamlanması bekleniyor. Bu yeni anlaşma, lig tarihi için hem süre hem de değer açısından bir rekor olacak. Daha önceki anlaşma, 2.6 milyar dolar karşılığında gerçekleştirilmişti.

Medina'nın Fenerbahçe resti gündem oldu! İşte o sözler Medina'nın Fenerbahçe resti gündem oldu! İşte o sözler Haberi Görüntüle

LİG TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK SÖZLEŞME

NBA'nin yeni yayın hakları anlaşması, lig tarihindeki en büyük ve en uzun süreli sözleşme olarak dikkat çekiyor. Bu rekor anlaşma, NBA'nin global anlamda artan popülaritesini ve yayıncılar için taşıdığı büyük değeri bir kez daha gözler önüne seriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading