Böyle montaj görülmedi! Olimpiu Morutan transferini ressam Bob Ross'la duyurdular

Galatasaray'da forma şansı bulamayan Rumen futbolcu Olimpiu Morutan, Ankaragücü'ne transfer oldu. Sarı Lacivertli takım, bu gelişmeyi dillere destan bir kliple duyurdu.

Spor

23.01.2024, 21:18

Okan Burak yönetimindeki Galatasaray'da forma şansı bulamayan ve gözden çıkarılan Rumen futbolcu Olimpiu Morutan'la sözleşme karşılıklı olarak feshedildi. 

Özellikle Hakim Ziyech transferi sonrası Morutan'ın Cimbom'da kadro şansı bulması zor görünüyordu. Bu nedenle Sarı Kırmızılı kulübe veda eden Morutan'ın yeni takımı çok geçmeden belli oldu. 

Morutan'ın Ankara'nın güzide kulübü Ankaragücü'ne transfer olduğu ortaya çıktı. Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, 24 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna kattığını ilan etti. 

Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda oldukça yaratıcı bir çalışmaya imza atıldı. Morutan'ın transfer duyurusu için hazırlanan klipte dünyaca ünlü ressam Bob Ross'un görüntüleri kullanıldı. 

Rumen futbolcunun ressam Bob Ross klibiyle transfer duyurusu futbolseverler tarafından ilgiyle karşılandı. 

>

Barış Alper Yılmaz'a İngilizler talip: Masadaki rakam belli oldu Barış Alper Yılmaz'a İngilizler talip: Masadaki rakam belli oldu Haberi Görüntüle

ANKARAGÜCÜ 3 MİLYON AVRO ÖDEYECEK

Akşam saatlerinde Morutan transferine ilişkin Galatasaray'dan açıklama geldi. Sarı Kırmızılı kulüp Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ın 3 milyon avro bonservis bedeliyle MKE Ankaragücü'ne transfer olduğunu duyurdu.

Borsa İstanbul ve Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada, MKE Ankaragücü'nün, Morutan'ı 3 milyon avrodan az olmamak kaydıyla başka bir kulübe satması durumunda sarı-kırmızılı ekibin, elde edilen gelirin yüzde 50'sine sahip olacağı belirtildi.

Açıklamada, başkent temsilcisinin 30 Haziran 2024 tarihine kadar bu futbolcu için ekstra 3 milyon avro daha ödemesi durumunda, bir sonraki satıştan elde edilecek transfer geliri karının yüzde 25'inin Galatasaray'a ödeneceği ifade edildi.

Anlaşma doğrultusunda Galatasaray'ın, 3 milyon avro transfer bedeliyle Morutan'ı şarta bağlı olarak geri alma hakkı bulunduğu da yapılan açıklamada yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading