Yandex Metrica

Sitede Ara

Brezilya efsanesi Rivaldo gönlündeki hocayı açıkladı! Rota: Jorge Jesus...

Brezilya efsanesi Rivaldo gönlündeki hocayı açıkladı! Rota: Jorge Jesus...

Brezilyanın efsane futbolcusu ve Ballon d'Or sahibi Rivaldo, Brezilya Milli Takımı'nın başında Jorge Jesus'u görmek istediğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:28

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirdiği Jorge Jesus'ta sular durulmuyor. Futbol tarihinin üst klasman hocalarından sayılabilecek Jorge Jesus'u Fenerbahçe hocası yapan yönetim, Brezilya'dan gelen seslerden rahatsız...

Kariyerinde daha önce Brezilya, Portekiz, Suudi Arabistan takımlarını çalıştıran Jorge Jesus, Brezilya'da sürekli gündeme geliyor.

Brezilya basını Dünya Kupası'ndaki başarısızlıktan sonra milli takımdan ayrılan Tite'nin yerine en yakın aday olarak Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus'u gösteriyor.

Göztepe sambacı çekiyor! Hem de 10 numara Göztepe sambacı çekiyor! Hem de 10 numara Haberi Görüntüle

RİVALDO'NUN GÖNLÜNDEKİ İSİM JORGE JESUS

Barcelona ve Brezilya efsanesi Rivaldo, Brezilya milli takımında görmek istediği teknik direktörün Jorge Jesus olduğunu açıkladı.

Rivaldo, Brezilya Milli Takımı ile anılan Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin milli takıma gitmesinin zor olduğunu söyledi. Brezilyalı eski oyuncu, Ancelotti hakkında, "Carlo Ancelotti ile Milan'da birlikte çalıştık. Tüm oyuncularla özel bir diyaloğu, sevgisi var. Brezilyalılara da her zaman özel bir sevgi göstermiştir. Oldukça deneyimli ve milli takımın başına geçmesi, inanılmaz olumlu bir hamle olur. Ancak Real Madrid ile sözleşmesi var ve onu getirebilmek garanti değil." ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus, Brezilya'da çalışırken Flamengo ile Libertadores Kupası kazandı. Portekizli teknik direktör Fenerbahçe ile anlaşmadan önce de Brezilyalı kulüplerle görüşme gerçekleştirmişti.

Rivaldo, Jorge Jesus'un milli takım için uygun bir aday olduğunu savunurken, "Jorge Jesus'u iyi bir seçenek olarak görüyorum. Türkiye'de Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmeyi kesinlikle kabul eder. Çünkü Brezilya futboluyla iyi bir özdeşleşmesi var." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading