Yandex Metrica

Brighton maçında Ferdi Kadıoğlu oynayacak mı?

Brighton maçında Ferdi Kadıoğlu oynayacak mı?

Brighton, ligin yeni ekiplerinden Ipswıch’i konuk ediyor. Brighton ile rekor bonservis bedeli ile anlaşmaya varan Ferdi Kadıoğlu'nun ilk 11'de yer alıp almayacağı merak konusu oldu. Takımıyla çıktığı ilk antrenmanda sakatlanan oyuncu 10 gün sahalardan uzak kalırken milli arada iyileşmişti.

Spor

14.09.2024, 18:14

Brighton yeni sezonda Manchester City, Liverpool, Arsenal, Tottenham, Manchester United gibi takımlarla şampiyonluk yarışında olmayı planlıyor. 

Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Mats Wieffer, Adingra gibi önemli oyuncular bulunan Brighton, Everton ve Manchester United gibi takımları mağlup etti. Arsenal ile berabere kalan Brighton Ipswich maçında hata yapmak istemiyor. Brigton’un rakibi İpswich ise geride kalan 3 haftada henüz galibiyet alamadı. 

İphone 16 Türkiye'de ne kadar? İphone 16 serisi yurt dışında kaç para? İphone 16 Türkiye'de ne kadar? İphone 16 serisi yurt dışında... Haberi Görüntüle

BRİGHTON - IPSWİCH MAÇI NE ZAMAN?

Brighton - Ipswich karşılaşması 14 Eylül cumartesi günü saat 17:00’da başlayacak ve beIN CONNECT ekranlarından cnalı yayınlanacak.

Sırp medyası deşifre etti: Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken madde Sırp medyası deşifre etti: Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken madde Haberi Görüntüle

İLK 11'LER

Brighton sahaya Verbruggen, Dunk, Georginio, Minteh, Welbeck, Baleba, Mitoma, Ayari, Van Hecke, Veltman ve Hinshelwood ilk 11 ile çıkacak. Ferdi Kadıoğlu karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayacak.

Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin diye ona özel halı saha yaptı Trabzonspor fanatiği baba oğlunu futbolcu yapmaya kararlı: Evi yıkıp dökmesin... Haberi Görüntüle

FERDİ KADIOĞLU’NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

A Milli Takım’ın genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, İngiliz basınına yaptığı açıklamada “ Umarım bir sonraki maçta kadroda olurum." dedi.

Takımıyla birlikte çıktığı ilk antrenmanda sakatlanan oyuncu 10 gün sahalardan uzak kalırken milli arada sakatlığını atlattı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading