Yandex Metrica

Bronckhorst ve Okan Buruk ortak basın toplantısı düzenledi

Bronckhorst ve Okan Buruk ortak basın toplantısı düzenledi

Yarın oynanacak Süper Kupa karşılaşmasında Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. İki takımın teknik direktörleri Okan Buruk ve Giovanni van Bronckhorst'un hedefi sezona şampiyonlukla başlamak olduğunu aktardı.

Spor

02.08.2024, 16:38

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Galatasaray, Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da yarın karşı karşıya gelecek.

Dev final öncesinde Beşiktaş ile Galatasaray ortak basın toplantısı düzenlendi. 

Basın toplantısında Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, Fernando Muslera, Beşiktaş'tan teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile Necip Uysal birlikte katıldı.

Ferdi Kadıoğlu Premier Lig'e merhaba diyor: İlk rakibi dünya devi Arsenal Ferdi Kadıoğlu Premier Lig'e merhaba diyor: İlk rakibi dünya devi... Haberi Görüntüle

''ÇOK MUTLUYUZ''

Fernando Muslera Süper Kupa maçı ve yeni sezona ilişkin, "Çok mutluyuz. Bir kere daha burada sezona başlıyoruz. Önümüzde bir şampiyonluk daha var. Birçok sene geçirdim Galatasaray'da. Yarın başlayacağız, ilk maçımız olacak. Çok büyük bir rakibe karşı, Beşiktaş'a karşı mücadele edeceğiz. Çok çalıştık ve hazırlık dönemini iyi geçirdik. Yarın da bu amacımızın başlangıcı olacak. Ezeli bir rakibimize karşı mücadele etmek ekstra bir motivasyon veriyor. Buradan alınabilecek bir galibiyet sezonu olumlu etkileyecektir. " açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde, hangi maçlar deplasmanda? Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde,... Haberi Görüntüle

''ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ''

Necip Uysal ise Süper Kupa'yla ilgili, "Çok önemli bir maça çıkacağız. Tüm arkadaşlarım bunun bilincinde. Rakibimizin olumlu ve olumsuz yönlerini analiz ettik. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımızından Trabzonspor maçındaki gibi bir atmosfer bekliyoruz. İnşallah kazanan biz oluruz. Yeni bir hocamız geldi. Bizden istedikleri var. Şu anda takım ortamı çok iyi. İyi bir oyunla kupayı alarak sezona moralli başlamak istiyoruz. Şu anda her şey yolunda." dedi.

Tahkim Kurulu'ndan Ali Koç'a güzel haber! Cezada çifte indirim Tahkim Kurulu'ndan Ali Koç'a güzel haber! Cezada çifte indirim Haberi Görüntüle

''KUPAYI KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ''

Beşiktaş'la ilk resmi maçına çıkacak Giovanni van Bronckhorst Süper Kupa ve sezonla ilgili, "Türkiye'deki ilk rekabetçi maçım olacak. Ülkede ve kulüpte çok iyi karşılandım. İki takımda hak ederek buradalar. Oyuncu ve teknik direktör olarak bu maçları oynamak istersiniz. Taraftarımızın desteğiyle rekabetçi bir maç oynayacağız ve kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Atletico Madrid'den gelecek Fenerbahçe'den stoper hamlesi! Atletico Madrid'den gelecek Haberi Görüntüle

''RAKİBİMİZİ ANALİZ ETTİK''

Okan Buruk ise maça ilişkin, "İki takım da kupayı müzesine götürmek istiyor. Sezon başında olması, uzun süredir derbi oynanmıyordu sezon başında. Bu yüzden heyecan verici. Herkesi maça bekliyoruz. Maçın kaliteli geçmesi için elimizden geleni yapacağız ve mücadele edeceğiz.

Rakibimizi analiz ettik, çok iyi transferler yaptılar. Hocaya da hoş geldin demek istiyorum. Türk futbolunun gelişimi için de çok önemli. Yarınki maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Müzemize bir kupa daha götürmek istiyoruz. Sakatlığın olmadığı bir maç olsun." açıklamalarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading