Yandex Metrica

Bugün hangi takımların maçları var? İşte günün programı...

Bugün hangi takımların maçları var? İşte günün programı...

26 Ağustos Pazartesi günü futbolseverler için heyecan dolu karşılaşmalarla dolu bir gün olacak. Brezilya Serie A, Trendyol 1. Lig, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1, İspanya La Liga gibi önemli liglerde takımlar sahaya çıkacak. Bu kritik maçlar, hem şampiyonluk yarışını hem de alt sıralardan kurtulma mücadelesini etkileyecek.

Spor

26.08.2024, 09:55

İtalya Serie A'da sezonun ilk haftaları oynanırken, şampiyonluk mücadelesi veren Juventus, Verona deplasmanında üç puan arayacak. Bu karşılaşma, Juventus’un zirve yolundaki iddiasını sürdürmesi açısından büyük önem taşıyor. Ayrıca, Verona da güçlü rakibi karşısında sürpriz yaparak çıkışa geçmek istiyor.

Kimse beklemiyordu! 19'luk yetenek Suudi Arabistan'a transfer oldu Kimse beklemiyordu! 19'luk yetenek Suudi Arabistan'a transfer oldu Haberi Görüntüle

1. LİG KAPIŞMASI

Türkiye Trendyol 1. Lig'de günün dikkat çeken bir diğer maçı ise İstanbulspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak. Her iki takım da bu mücadelede galip gelerek ligde üst sıralara tırmanmak için sahaya çıkacak. İstanbulspor, kendi sahasında oynayacağı bu maçta avantajı elinde bulundururken, Şanlıurfaspor deplasmandan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

2024-2025 Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak? İşte 1. elem turu eşleşmeleri... 2024-2025 Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak? İşte 1. elem... Haberi Görüntüle

LA LIGA HEYECANI

İspanya La Liga'da ise gözler Villarreal ile Celta Vigo arasındaki mücadelede olacak. Geçtiğimiz sezonu beklentilerin altında kapatan Villarreal, bu sezon taraftarına daha iyi bir futbol izletmek istiyor. Celta Vigo ise zorlu deplasmanda sürpriz bir sonuca imza atmanın peşinde.

Spor yazarları, Trabzonspor'un Avrupa'ya vedası için ne dedi? Spor yazarları, Trabzonspor'un Avrupa'ya vedası için ne dedi? Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN VE FRANSA HEYECANI

Yunanistan Süper Ligi’nde Olympiakos, Kalithea'yı ağırlarken, Fransa Ligue 2'de Red Star ile Ajaccio karşı karşıya gelecek. Bu maçlar, liglerin alt sıralarında yer alan takımların pozisyonlarını belirlemede büyük rol oynayacak.

Temsilcilerimizin Avrupa Ligi fikstür çekimi ne zaman açıklanacak? Temsilcilerimizin Avrupa Ligi fikstür çekimi ne zaman açıklanacak? Haberi Görüntüle

GÜNÜN MAÇ PROGRAMI (26 AĞUSTOS PAZARTESİ)

02:00 Flamengo - Bragantino (Brezilya Serie A)

02:30 River Plate - Newell’s Old Boys (Arjantin Premier Lig)

19:30 Cagliari - Como (İtalya Serie A)

20:30 Olympiakos - Kallithea (Yunanistan Süper Ligi)

21:00 İstanbulspor - Şanlıurfaspor (Trendyol 1. Lig)

21:45 Verona - Juventus (İtalya Serie A)

21:45 Red Star - Ajaccio (Fransa Ligue 2)

22:30 Villarreal - Celta Vigo (İspanya La Liga)

Futbolseverler, bugün oynanacak bu kritik karşılaşmaları kaçırmamak için saatlerini ayarlayabilirler. Bu maçlar, liglerin genel sıralamasını ve takımların sezon hedeflerini yakından etkileyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading