Yandex Metrica

Sitede Ara

Bülent Uygun "VAR'cık" için özür diledi

Bülent Uygun "VAR'cık" için özür diledi

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eyüpspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakem camiasından özür diledi. Uygun, hakemlerin profesyonelliklerini ve adaletli yönetimlerini her zaman savunduğunu belirterek, yanlış anlaşılmaya neden olan ifadeleri için pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Spor

27.08.2024, 15:59

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eyüpspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarda kullandığı ifadelerin yanlış anlaşılmasından dolayı hakem camiasından özür diledi. Kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Uygun, maç sırasında yaşanan bazı kararların oyunun akışını ve taraftar psikolojisini olumsuz etkilediğini belirtti, ancak bu eleştirilerinin yanlış yerlere çekilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Galatasaray'da flaş istifa! Ayrılığını sosyal medyadan duyurdu! Galatasaray'da flaş istifa! Ayrılığını sosyal medyadan duyurdu! Haberi Görüntüle

BÜLENT UYGUN NE DEMİŞTİ?

Bülent Uygun Eyüpspor'a karşı kaybettikleri maçın ardından VAR hakemine yönelik sözler sarf ederek ""Bir de VAR'cık var. VAR'cıktaki o VAR'cık kimse penaltıya flu diyor. Vurdu ama toptan sonra vurdu. Yapma ya. Sen yorumcu musun? Nasıl bir VAR'cıksın sen oradan yorumluyorsun?" açıklamasında bulunmuştu.

Beşiktaş sol bek transferi için Milanlı yıldızın peşinde! Son teklifini iletti Beşiktaş sol bek transferi için Milanlı yıldızın peşinde! Son teklifini... Haberi Görüntüle

"HAKEMLER PROFESYONEL OLMALI"

Uygun, maç sırasında yaşanan bir penaltı pozisyonuna değinerek, bu pozisyonun VAR tarafından incelendiğini ve kararın kendisine tatmin edici bir şekilde açıklanmadığını ifade etti. Hakemlerin sahada hata yapabileceğini kabul eden Uygun, VAR sistemindeki hakemlerin bu hataları minimize etmesi gerektiğini savundu. Uzun süredir hakemlerin profesyonelleşmesi gerektiğini dile getirdiğini vurgulayan Uygun, sosyal medyada eski hakem camiasından gelen eleştirilerin art niyetli olduğunu düşündüğünü belirtti.

Dünya devi Cedi Osman'ın peşinde! Transfer listesinin ilk sırasında Dünya devi Cedi Osman'ın peşinde! Transfer listesinin ilk sırasında Haberi Görüntüle

"YANLIŞ ANLAŞILDIM, ÖZÜR DİLERİM"

Sivasspor teknik direktörü, açıklamalarının farklı şekillerde yorumlanması nedeniyle hakem camiasının incinmesine yol açtığını kabul ederek, bu durumdan dolayı üzgün olduğunu söyledi. Uygun, "Yanlış anlaşılmamıza sebep olan bu olaydan dolayı hakem camiamızdan özür dilerim" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Galatasaray'ın rakibi Elfsborg hangi ülkenin takımı, başarıları neler? Galatasaray'ın rakibi Elfsborg hangi ülkenin takımı, başarıları neler? Haberi Görüntüle

TARAFTARLARA ÇAĞRI: DESTEK VE SABIR BEKLİYORUM

Bülent Uygun, açıklamalarında taraftarlara da seslenerek, uzun ve zorlu bir maratonda olduklarını, bu süreçte takımın yanında olmalarını istedi. Özellikle ligin üçüncü haftasında yaşanan olumsuz tepkilerin takıma zarar verebileceğini belirten Uygun, "Futbolcularımızın en iyi performansını sergileyebilmesi için tribünlerden gelen pozitif enerjiye ihtiyaçları vardır" dedi. Uygun, Sivasspor'un her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini, olumsuz tepkilerin değil, yapıcı eleştirilerin ve destekleyici tavırların takımı daha ileriye taşıyacağını vurguladı.

Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Medina ile anlaşma tamam! Fenerbahçe, Boca Juniors'a yeni teklif yaptı Haberi Görüntüle

HAKEMLERE DAİR BEKLENTİLER

Bülent Uygun, Türk futbolunun gelişimi için hakemlerin hakkaniyetli ve adil bir şekilde maç yönetmelerinin önemini bir kez daha vurguladı. Hakemlerin, takımların kaderlerini belirlemede tarafsız olmaları gerektiğini belirten Uygun, bu konuda her zaman hassasiyet gösterdiğini ifade etti.

Bu açıklamalar, Sivasspor camiasında ve Türk futbolunda yankı uyandırdı. Uygun'un özrü, hakem camiasıyla arasındaki gerilimi azaltma yönünde atılan bir adım oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading