Yandex Metrica

Büyükekşi'den Montella eleştirilerine sert tepki: Cumhurbaşkanı aradı...

Büyükekşi'den Montella eleştirilerine sert tepki: Cumhurbaşkanı aradı...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Milli Takım'ın Avusturya'yı yenerek çeyrek finale adını yazdırmasının ardından açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, Portekiz maçından sonra teknik direktör Montella'ya yönelik yapılan ağır yorumlara tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor

04.07.2024, 15:22

A Milli Futbol Takım'ı son 16 turu maçında Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen taraf oldu. Karşılaşmanın ardından TFF Başkanı Büyükekşi, Sabah'a açıklamalarda bulunarak Montella'ya yapılan eleştirileri kınadı.

MAÇ ÖZETİ : Hollanda 2 - 1 Türkiye (MAÇ SONUCU) Teşekkürler bizim çocuklar! MAÇ ÖZETİ : Hollanda 2 - 1 Türkiye (MAÇ SONUCU)... Haberi Görüntüle

''BUNLARI KİMLER FİNANSE EDİYOR?''

Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları şöyle:

Portekiz maçından sonra Montella'yı asmaya kalktılar. 115 bin bot hesaptan tweet atılmış. Bunlar kim? Bunları kimler finanse ediyor? Çocukların başaracağına inanıyorduk. Ama sözlerimizi alaycı buldular. Soyunma odasında hep birlikte müthiş sevinç yaşadık, üçlü çektik.

Sivasspor'dan savunma hattına takviye: İşte ilk transfer Sivasspor'dan savunma hattına takviye: İşte ilk transfer Haberi Görüntüle

''MİLLİ TAKIM HEPİMİZİN''

Milli Takım hepimizin. Ülkemiz adına büyük gurur yaşıyoruz. Birçok insan söylediklerimize inanmıyordu. Önce gruptan çıkma hedefi koymuştuk, sonra çeyrek final, yarı final ve tabii ki gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Karşılaşma öncesi Montella'yı başarı dilemek için ziyarete gittiğimde, 'Onları kendi silahları ile vuracağız, merak etme başkan' dedi. Çok şükür ki önemli bir başarı elde ederek bizi mutlu ettiler.

Trabzonspor golcüsünü buldu! İlk temas kuruldu Trabzonspor golcüsünü buldu! İlk temas kuruldu Haberi Görüntüle

''HER ANINIZI TAKİP EDİYORUM''

Cumhurbaşkanımız aradı, "Her anınızı takip ediyorum" dedi. Merih'i, Mert'i ayrı ayrı tebrik etti. Soyunma odasında büyük sevinç vardı. Montella da bizim gibi oldu. O da bana sarılıyor, öpüyor. Kulağıma eğildi ve "Bu galibiyet senin için" dedi.

Montella'nın Portekiz maçındaki tercihlerinin sebepleri ne? Montella'nın Portekiz maçındaki tercihlerinin sebepleri ne? Haberi Görüntüle

''BİR DUYGU PATLAMASI YAŞIYORUZ''

Berlin'de yeni bir tarih yazma hedefindeyiz. Şimdi Hollanda'yı nasıl eleyebiliriz, bunu düşünmeliyiz. Hopladık, zıpladık, tezahüratlar yaptık, soyunma odasında İsmail Yüksek ile üçlü çektirdik çok ısrar ettiği için. Bir duygu patlaması yaşıyoruz, o da yüzümüze gülümseme olarak yansıyor.

Mourinho'dan Fenerbahçe itirafı: Yaşadığım en büyük zorluk... Mourinho'dan Fenerbahçe itirafı: Yaşadığım en büyük zorluk... Haberi Görüntüle

''AMERİKA'DAN GELEN BİLE VARDI''

Bu bir takımın şampiyonluğuna benzemiyor. Avrupa'daki vatandaşlarımızın sevinçlerine daha çok seviniyorum. Avusturya maçı için Amerika'dan gelenler bile vardı. Onların mutlu olması bizi daha çok gururlandırıyor.

Arsenal kaleci transferini resmen duyurdu Arsenal kaleci transferini resmen duyurdu Haberi Görüntüle

''ÇANAKKALE SAVAŞINI HATIRLAYIN''

Başarı için motivasyonun üst düzeyde olması gerekiyor. Çanakkale Savaşı'nı hatırlayın, o ağır top mermisi milli duygularla kaldırılmış. Bugün olsa kimse yapamaz. Futbolcularımız da hocamız da aynı bu konsantrasyonla sahaya çıkıyor.

Gaziantep FK transfer bombasını patlatıyor: Real Madrid'in eski golcüsü ile... Gaziantep FK transfer bombasını patlatıyor: Real Madrid'in eski golcüsü ile... Haberi Görüntüle

''ELEMEK BİZE NASİP OLDU''

Şu an Avrupa'nın 8 takımından biriyiz. Bunlar tesadüf değil, doğru atılmış adımların sonucu. Bizim niyetimiz iyi olduğu için Allah da yanımızda.

Herkes, "Avusturya finale gider" diyordu, elemek bize nasip oldu. Allah ömür verirse daha iyi işler yapacağız. Şimdi Berlin'e gidiyoruz ama sonunda yine Berlin'de olmak istiyoruz.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading