Yandex Metrica

Sitede Ara

Can güvenliğimiz yok! Galatasaray derbi için UEFA'ya başvurdu

Can güvenliğimiz yok! Galatasaray derbi için UEFA'ya başvurdu

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçta yeterli güvenlik önemlerinin alınığ almadığı konusunda tedirgin davranıyor. Sarı kırmızılı yönetim en ufak tatsız bir durum yaşanmasını istemiyor. Bunun için her yere başvuruda bulunan Cimbom'un UEFA'dan gözlemci talep ettiği iddia edildi. İşte detaylar...

Spor

20.09.2024, 16:54

Trenyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak.

Sarı kırmızılı yönetim, derbi maçında çıkacak olası tatsız olaylar karşısınd UEFA'dan temsilci talebinde bulunduğu iddia edildi.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi korkutan istatistikler! Kadıköy performansı dikkat çekici Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi korkutan istatistikler! Kadıköy performansı dikkat çekici Haberi Görüntüle

UEFA İDDİASI

Bu iddiaya göre; Galatasaray yönetimi, Fenerbahçelilere geçen sezon kazandıkları maçtan sonra Sami Yen'e basın düzenlediklerini iddia etti.

Bu iddaya göre ezeli rakiplerin yöneticilerinin hafta sonunda oynanacak derbide kendilerine barşı nasıl bir tavır takınacaklarını bilmedikleri için tedirgin olduklarını bir yazı ile UEFA'ya iletti.

Cedi Osman NBA'yi bırakıp Avrupa'ya dönüyor: Anlaşma sağlandı Cedi Osman NBA'yi bırakıp Avrupa'ya dönüyor: Anlaşma sağlandı Haberi Görüntüle

''CAN GÜVENLİĞİMİZDEN ŞÜPHE EDİYORUZ''

Fenerbahçeli yöneticiler ve futbolcular aleyhine yapılan suç duyuruları ve savcıların açmış olduğu dava dosyalarının örnekleri UEFA'ya iletildi. Dikkat çekici ifadelerin yer aldığı belgeye  ''Fenerbahçe stadında can güvenliğimizden şüphe ediyoruz'' notunu düştü.

Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Metin Öztürk'ten Fenerbahçe'ye sert gönderme: Çakma 5. yıldızdan utanırken... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE REST ÇEKTİ

Derbi maçı için hem saha içi hem koridorlar hem de tribünde çıkabilecek olası tatsızlıklarla ilgili Emniyet ve TFF'ye yapılan taleplerle ilgili bilgi ve belgeler paylaşıldı.

Fenerbahçe temsilcisi İl Güvenlik Kurulu toplantısında Galatasaray yöneticisinin serzenişlerine "deplasmanda nasıl ağırlandıysak, aynı şekilde ağırlanacaklar" diye karşılık verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading