Yandex Metrica

Çekya maçının hakemi belli oldu

Çekya maçının hakemi belli oldu

A Milli Takım'ın, EURO 2024'te grubun son maçında tur atlamak için karşılaşacağı Çekya maçının hekemi belli oldu. Kritik mücadelede Rumen hakem Istvan Kovacs düdük çalacak.

Spor

24.06.2024, 12:39

EURO 2024 F Grubu'nda A Milli Takım, 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşı karşıya gelecek. Turnuvanın kaderini belirleyecek bu önemli karşılaşmada düdük çalacak hakem, UEFA tarafından açıklandı. Maçın hakemi Rumen Istvan Kovacs olacak.

Fenerbahaçe'den beklenmedik hamle: Yusuf Yazıcı sürprizi Fenerbahaçe'den beklenmedik hamle: Yusuf Yazıcı sürprizi Haberi Görüntüle

HAKEM KADROSU

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, karşılaşmanın hakem ekipleri şu şekilde olacak:

  • Hakem: Istvan Kovacs (Romanya)
  • Yardımcı Hakemler: Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene (Romanya)
  • Dördüncü Hakem: Espen Eskas (Norveç)
  • VAR: Tomasz Kwiatkowski (Polonya)

Bu ekip, Hamburg'daki Volkspark Stadı'nda Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak olan karşılaşmada görev alacak.

Çekya maçının hakemi belli oldu Çekya maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

ISTVAN KOVACS'IN KARİYERİ VE TECRÜBESİ

Istvan Kovacs, Avrupa futbolunda tecrübeli bir hakem olarak tanınıyor. Kovacs, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve uluslararası turnuvalarda birçok önemli maçta görev yapmış bir isim. Hakemin bu tecrübesi, Çekya ile oynanacak olan bu kritik maçta adil ve doğru kararlar vermesi bekleniyor.

Trabzonspor'dan bir KAP daha! Hırvat yıldızın transferi açıklandı Trabzonspor'dan bir KAP daha! Hırvat yıldızın transferi açıklandı Haberi Görüntüle

A MİLLİ TAKIM İÇİN KRİTİK ÖNEME SAHİP

A Milli Takım'ın Çekya ile oynayacağı bu maç, EURO 2024 F Grubu'ndaki kaderini belirleyecek. Ay-yıldızlı ekip, bu karşılaşmada alacağı sonuçla turnuvada yoluna devam edip etmeyeceğini belirleyecek. Teknik direktör Vincenzo Montella ve oyuncular, bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak grupta üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş kaftan Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş... Haberi Görüntüle

MAÇ ÖNCESİ SON HAZIRLIKLAR

A Milli Takım, Çekya maçı öncesinde son antrenmanlarını yaparak hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik direktör Montella'nın kadroda yapacağı değişiklikler ve maç stratejisi, karşılaşmanın seyrini belirleyecek önemli faktörler arasında yer alıyor. Taraftarlar, milli takımın bu kritik maçta göstereceği performansı merakla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading