Yandex Metrica

Çekya teknik direktörü Türkiye'ye medyan okudu: Hoşumuza gidiyor

Çekya teknik direktörü Türkiye'ye medyan okudu: Hoşumuza gidiyor

Türkiye'nin yarın EURO 2024 için ölüm kalım maçına çıkacağı Çekya'dan açıklamalar geldi. Milli takım analizleri ve takım motivasyonları hakkında konuşan Çekya Milli Takımı Teknik Direktörü Ivan Hasek, ayrıca Türkiye'ye meydan okudu. Atmosferi değerlendiren Hasek, taraftar baskısı için "Hoşumuza gidiyor" ifadelerini kullandı.

Spor

26.06.2024, 02:19

Çekya Milli Takımı Teknik Direktörü Ivan Hasek, EURO 2024'te Türkiye ile oynayacakları kritik maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Hasek, yarınki karşılaşmayı kazanarak play-off'lara kalmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Türk taraftarların oluşturacağı atmosferin farkında olduklarını ve bu durumun oyuncularının hoşuna gittiğini söyledi.

Real Madrid'den  Suudi Arabistan kulübüne flaş transfer Real Madrid'den Suudi Arabistan kulübüne flaş transfer Haberi Görüntüle

"EVE DÖNMEK İSTEMİYORUZ"

Hasek, basın toplantısında takımının eve dönmeyi istemediğini vurguladı. "Bu kadro şu an eve dönmeyi istemiyor. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak istiyoruz" dedi. Türkiye'nin futbol atmosferini tanıdıklarını belirten Hasek, "Türkiye’de de oynamıştık. Atmosferi biliyoruz, oyuncularımın hoşuna bile gidiyor" şeklinde meydan okudu.

Türkler Dortmund'u resmen işgal etti! İşte maç öncesi o kareler... Türkler Dortmund'u resmen işgal etti! İşte maç öncesi o kareler... Haberi Görüntüle

MAÇ PROGRAMI VE ÇEKYA'NIN DURUMU

EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya, yarın TSİ 22.00'de Türkiye ile Hamburg'da bulunan Volksparkstadion'da karşılaşacak. Bu kritik maç öncesinde Hasek, takımının moral ve motivasyon durumunu değerlendirerek pozitif bir hava olduğunu belirtti. "Henüz forma giymemiş oyuncular için kazanmak istiyoruz ki daha fazla maça çıkalım. Ekibime güveniyorum. Tüm ekip tek bir vücut olarak sahaya çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Patrik Schick'in durumu hakkında da bilgi veren Hasek, "Fizyoterapist ve doktorlarla çalışıyor. Antrenmana çıkmadı. Kilit ve Avrupa'nın en skorer oyuncularından biri. Ama yarın bakacağız" şeklinde konuştu.

EURO 2024 Günlükleri: Puan durumu ve maç programı EURO 2024 Günlükleri: Puan durumu ve maç programı Haberi Görüntüle

"PLAY-OFF'LARA KALMAK İSTİYORUZ"

Hasek, play-off’lara kalmanın önemine değinerek, "Play-off’lara kalmak istiyoruz. Hem taraftarımız hem de kendimiz için kazanmak ve kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak istiyoruz" dedi. Ayrıca, Türk taraftarların oluşturacağı atmosferin farkında olduklarını ve bu durumu olumlu bir şekilde karşıladıklarını belirtti.

Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş kaftan Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ YAKINDAN TAKİP EDİYORLAR

Türk Milli Takımı hakkında analizler yaptıklarını dile getiren Hasek, "Bu da bambaşka bir maç olacak. Türkiye’ye hazırlanıyoruz. Onların nasıl bir 11’le sahaya çıkacağını düşünüyoruz. Ama büyük oranla kendimize odaklanmış durumdayız. Rakibi analiz ediyoruz, video izliyoruz ama kendimize odaklandık" dedi.

Trezeguet, Trabzonspor'a rest mi çekti? Trezeguet, Trabzonspor'a rest mi çekti? Haberi Görüntüle

"GRUPTAN ÇIKMAK VE MUTLU OLMAK İSTİYORUZ"

Türkiye ile geçmişte yapılan maçları hatırlatan Hasek, "Bu maç, bu Avrupa şampiyonasında ayrı bir maç. Tabii ki gruptan çıkmak, mutlu olmak istiyoruz. Geçmişe odaklanmanın anlamı yok. Bu kadro şu an eve dönmeyi istemiyor" ifadelerini kullandı.

EURO 2024'e Türkiye damgası! En güzel goller bizden EURO 2024'e Türkiye damgası! En güzel goller bizden Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN OYUNCULARI HAKKINDA KONUŞTU

Hasek, Türkiye'nin taktik ve disiplin açısından çok önemli bir takım olduğunu belirterek, "Ben çok fazla elimizi açık etmek istemiyorum ama Türkiye’nin müthiş kulüplerde oynayan oyuncuları var. İtalyan bir teknik direktörleri, kaliteli genç oyuncuları var. Bir gün büyük yıldız olacaklardır. Bugün bile kaliteleri yüksek" dedi.

Hakan Çalhanoğlu'ndan övgüyle bahseden Hasek, "Hakan Çalhanoğlu ekibin dinamosu. Oyunu kuran, oyuna ritmini veren oyuncu" şeklinde konuştu. Arda Güler'in yeteneklerine de değinen Hasek, "Arda Güler, şampiyonanın en yetenekli ve en genç oyuncularından biri. Ona boş alan bırakmak istemiyoruz" dedi.

Hasek, gruptan çıkamamaları durumunda bunu bir başarısızlık olarak değerlendireceklerini belirterek sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading