Yandex Metrica

Sitede Ara

Cengiz Ünder'le açıkça alay etti! Stüdyodakiler gülme krizine girdi: Ah, ayağım kırıldı! Penaltı ver hocam

Cengiz Ünder'le açıkça alay etti! Stüdyodakiler gülme krizine girdi: Ah, ayağım kırıldı! Penaltı ver hocam

TRT Spor'da Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yorumlayan Bünyamin Gezer Cengiz Ünder'in penaltı beklediği pozisyon için yorum yaparak, penaltı beklemesini tiye aldı ve açıkça alay etti.

Spor

23.09.2024, 20:06

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1'lik skor ile yendiği maçın ardından karşılaşmanın bazı detayları hala yankılanmaya devam ediyor.

TRT Spor'da pozisyonları yorumlayan Bünyamin Gezer Cengiz Ünder'in Davinson Sanchez ile girdiği pozisyonda penaltı beklemesini yorumlarken işi espriye döktü ve abartılı hareketle adeta dalga geçerek stüdyodakileri kırdı geçirdi.

Transfer bitti! Nicola Zalewski iddiaları bitmedi! Transfer bitti! Nicola Zalewski iddiaları bitmedi! Haberi Görüntüle

STÜDYODAKİLERİ GÜLME KRİZİNE SOKTU

Penaltılık bir durum olmamasına rağmen kendini yere açıkça attığı gözüken Cengiz Ünder için özel bir dublaj yapan Bünyamin Gezer "Ah, ayağım kırıldı. Penaltı ver hocam." diyerek tiye aldı ve stüdyodakileri gülme krizine soktu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşecek Haberi Görüntüle

"DİREKT SARI KARTI BASACAKSIN"

Daha sonra da Cengiz Ünder'in beklentisine yönelik "Futbolcuda refleks olmuş bu, penaltı istiyor. Abi vallahi şu ağıza bak. Bunu yakalayacaksın direkt sarı kartı basacaksın." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading