Yandex Metrica

Cenk Tosun uzatmalarda Çekya'yı yıktı Azerbaycan ordusu kendinden geçti

Almanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında Çekya'yı 2-1 mağlup eden Türkiye, grubunu ikinci sırada tamamlayarak adını son 16'ya yazdırmayı başardı. Çekya'yı 2-1'le geçtiğimiz maçın ardından dünyanın birçok yerinde yaşayan Türk vatandaşlar, galibiyeti doyasıya kutlarken Azerbaycan askerleri de sevincimize ortak oldu.

Spor

27.06.2024, 11:48

Almanya'da düzenlenen Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'nda son maçlar dün akşam oynandı. Ay-yıldızlı ekip, grubun son maçında Çekya ile karşılaştı. EURO 2024 F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 yenen Milli Takım, son 16'ya yükseldi. Montella'nın öğrencileri, son 16'da Avusturya ile karşılaşacak.

Milli Takım'a galibiyeti getiren golleri Hakan Çalhanoğlu ve Cenkt Tosun kaydetti. Çekya, 67'de Soucek ile yanıt verdi. Bu galibiyetin ardından Montella'nın öğrencileri, son 16'da Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Son 16'da Avusturya'yı elersek, Romanya - Hollanda eşleşmesinin galibi ile çeyrek finalde karşılaşacağız. 

Çekya'yı 2-1'le geçtiğimiz maçın ardından dünyanın birçok yerinde yaşayan Türk vatandaşlar, galibiyeti doyasıya kutlarken Azerbaycan askerleri de sevincimize ortak oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycan askerlerinin Türkiye A Milli Futbol Takımının Çekya ile yaptığı maçı coşkuyla takip ettiği görüntüleri paylaştı.

Morata'dan Fenerbahçe transferiyle ilgili ilk açıklama! Morata'dan Fenerbahçe transferiyle ilgili ilk açıklama! Haberi Görüntüle

''HER ZAMAN BİR VE BERABERİZ''

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Can Azerbaycan'dan Bizim Çocuklara tam destek. Teşekkürler can Azerbaycan, teşekkürler Karabağ'ın aslanları… Her zaman bir ve beraberiz." 

Mourinho, Osayi-Samuel kararını verdi! Sıra yönetimin hamlesinde Mourinho, Osayi-Samuel kararını verdi! Sıra yönetimin hamlesinde Haberi Görüntüle

CENK TOSUN ATTI AZERBAYCAN ASKERLERİ KENDİNDEN GEÇTİ

Söz konusu görüntülerde, Türkiye-Çekya maçını heyecanla takip eden Azerbaycan askerlerinin, maçın son dakikalarında Cenk Tosun'un attığı galibiyet gölüyle büyük coşku yaşadığı görüldü.

Arda Güler, Çekya maçında oynayacak mı? İşte son durum Arda Güler, Çekya maçında oynayacak mı? İşte son durum Haberi Görüntüle

CENK TOSUN: BU ANI BEKLİYORDUM

Maçın ardından galibiyeti değerlendiren Cenk Tosun, "Bu mutluluğu anlatmak hiç kolay değil. Turnuva başından beri bu anı bekliyordum bunun hayalini kuruyordum. Bu daha her şeyin başlangıcı. Bizi desteklemeye devam etsinler. Takım arkadaşlarımızla konuştuk. Bizim kursağımızda bir yenilgi vardı Avusturya'dan aldığımız. Şimdi tam zamanı. İyi hazırlanmak istiyoruz.'' açıklamasında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading